Jakbym stał w kolejce siedem godzin też bym się spocił. Albo i gorzej.![]()
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
Wiesz, patrząc na ten w cudzysłowie "parking" ze zdjęcia powyżej, patrząc na korki na zakopiance, patrząc na zakorkowane Zakopane, na brak kolei z prawdziwego zdarzenia - zastanawia mnie jedno: sens i logika organizacji mistrzostw świata czy olimpiady w tym mieście. Megalomania ? - pewnie tak.
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Jak sie wpuści tylko sportowców i oficjeli to to może się udać, a publiczności postawi sie telebimy na Błoniach w Krakowie, jest w tym jakaś, choć pokrętna logika.
Wiesz przecież,że z powodu oporu Poronina nie będzie dwupasmówki dalej jak do Nowego Targu i 7- ka konczy się w Rabce. A dalej dostanie nowy przebieg na Słowację. Ten góralski cyrk trwa już tyle lat i nie ma mądrego by go zakończyć jakąś ugodą.
Ostatnio edytowane przez apz ; 19.08.13 o 13:21
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
Im wyżej tym prędzej spotkasz takich co Ci powiedzą "dzień dobry" ewentualnie "ahoj". Im niżej tym większe prawdopodobieństwo, że spotkasz takich co jak im powiesz "dzień dobry" to popatrzą na Ciebie jakbyś ich co najmniej molestował seksualnie....
Widzę, że męczyłeś się po "ulubionych" przeze mnie schodkach.
Zaliczyłem trochę wyższych szczytów w naszych pięknych Taterkach, ale tego podejścia (i jeszcze jednego) nie cierpię - moje biedne kolana :grrr:.
Trzecia fotka fajna.
To trza mieć po.... nie tego - jeszcze jestem w stanie zrozumieć jak czekają na kolejkę ludzie starsi (choć i to dla nich jest z pewnością bardzo męczące), ale młodzi.... (a takich stoi często dużo).
Nigdy nie korzystałem z tego wynalazku patrząc na kolejkę do kolejkii zawsze byłem wcześniej na górze jak ludzie którzy tam się kłębili.
Mężczyzna bez kobiety jest jak samuraj bez pana.![]()
Kryzy taki, że naród nie może w domu usiedzieć. Nawet na Giewoncie nie można fotki sobie zrobić bez tłumu w kadrze.