Potoczki ładne. O kupkach nie gadam, bo powinniście mieć woreczki o sprzątać po sobieEw. trza postawić znak "Zakaz wyprowadzania ludzi".
Potoczki ładne. O kupkach nie gadam, bo powinniście mieć woreczki o sprzątać po sobieEw. trza postawić znak "Zakaz wyprowadzania ludzi".
The question is, who cares?
Dobre kilka lat temu spotkałem na podejściu od Zawratu na Świnicę dziewczynę, która wyśtyrmała się tam w tzw. "koszach".Ledwo wyszła, a jak obydwoje usłyszeli, że ich jakiś jajcarz źle skierował (szli do Morskiego Oka w kierunku na Kasprowy) to klapła na szlaku jak kupa błota i rozpłakała się, że już nie da rady. Było godzina gdzieś koło 16, więc gdyby poszli do Moka to pewnie doczołgali by się tam już po ćmoku....
Z kolei innym razem na Zawracie mijałem parę - chłopak wyglądał na miejscowego (zresztą mówił gwarą góralską) i ubrany był jak należy (buty nad kostkę, długie spodnie, koszulka, w pasie obwiązany wełnianym swetrem), a dziewczyna szła w krótkich spodenkach, klapkach i koszulce na ramiączkach plus torebkoplecak....
No, tragedia po prostu jak te ludzie chodzą po Tatrach...![]()
Mężczyzna bez kobiety jest jak samuraj bez pana.![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
Taci, o dici qualcosa che e meglio del silenzio.
---
Uczestnik I Rejsu PBO 2013 / Uczestnik II Rejsu PBO 2014 / Z Olympusclubem na Santorini / Golus Urlaub Racing Team / Buenos Aires - wczesna jesień, wczesną wiosną. / Sandomierz - czyli sprawdzamy dlaczego Ojciec Mateusz ma zawsze z górki? / Marrakech Express / Autobahn 1
Widziałem to w Tatrach, widziałem w Beskidach, widziałem ostatnio w Teplicach. Już mnie to nie dziwi i nawet ofen ludziom na szlaku mówię, że tak się w góry nie chodzi. Pani, której w Teplicach powiedziałem, żeby sobie w laćkach darowała wejście na szlak, się obruszyła, że ona w nich w Tatrach była. Chciałem się zapytać "w Tatrach, czy na Gubałówce", ale machnąłem ręką.
The question is, who cares?
Czasem lepiej odpuścić...
Tak sobie cały ten watek przeglądnołem. Fajnie. Zazdroszczę Bodzipowi takiego chadzania po górkach. Podoba mi się.
Taci, o dici qualcosa che e meglio del silenzio.
---
Uczestnik I Rejsu PBO 2013 / Uczestnik II Rejsu PBO 2014 / Z Olympusclubem na Santorini / Golus Urlaub Racing Team / Buenos Aires - wczesna jesień, wczesną wiosną. / Sandomierz - czyli sprawdzamy dlaczego Ojciec Mateusz ma zawsze z górki? / Marrakech Express / Autobahn 1
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||