Ulica jest fajna, klimatyczna, całkiem mi się podoba. Niestety z kolejną fotką, fotką orki, jest gorzej. Dla mnie na niej nic nie widać. Kompletnie do mnie nie przemawia.
Pzdr
Ulica jest fajna, klimatyczna, całkiem mi się podoba. Niestety z kolejną fotką, fotką orki, jest gorzej. Dla mnie na niej nic nie widać. Kompletnie do mnie nie przemawia.
Pzdr
IMHO coś nie tak z B&W - koń zdaje się być przepalony, a "kamienie" czy co to jest zbytnio odciągają uwagę, wprowadzają zamęt w zdjęciu... ale znasz mnie - pisze jako totalny amator.
Macie obaj rację, nie do końca bylem pewien rezultatu i chciałem właśnie komantarzy.
Poza tym wstawiłem nie te wersję
Ciągle probuję, tu chciałem oddać ubogogość i surowość marokańskiej ziemi.
No coż, zdjęcie powinno tłumaczyć się samo...![]()
A mnie dla odmiany bardziej podoba się orka, niż przedostatnia fota. Gdzie orze się osłami?
Fajny kontrast - bogaty i biedy rolnik. Bogaty ma konia i czapkę z daszkiem, biedny osiołka i jakiś dziwaczny kapelutek. Dzieli ich tylko miedza.
To październikowa orka w Maroku.
Fotka z zeszłego roku.
Witam.
Orka nie przyciągnęła mojej uwagi ze względu na "wszystko" w kadrze, czyli w efekcie niewiele. Zapewne chciałeś się skupić na tym, że to ciężka praca, ugór, itp. ale moim zdaniem zdecydowanie za daleko. Ciaśniej mości Panie, ciaśniej.
Fotka "kulinarna" to siwy dym. Ciężko mi wyłuskać istotę rzeczy choć zamiar zrozumiałem
Pozdrawiam
Grzesiek
P.S. złe rozmowy psują dobre obyczaje - pokłóciłeś się z kimś?
Jak zrobię najlepsze zdjęcie w swoim życiu to zmienię hobby. (-M)
www.grzegorzkorab.pl
Nie, dlaczego?Zamieszczone przez VonGregorius
Nie mam dzisiaj dobrego dnia i tyle.
Spojrzawszy na zdjęcie uliczki pomyślałem sobie: "włoski klimat!" Potem doczytałem, że zrobiłeś je w Urbino co o znacza, że dobrze ów klimat oddałeś![]()
Pozdrawiam,
Piotr.
Teraz coś na czasie:
Jesienne kolory
Nie piszcie, ze nieostre, miało być miękkie...
Ale czemu mamy tak nie pisać? Niestety nie jest miękko, tylko nieostro. lessie ostatnio pokazał, co znaczą miękkie fotki i nie polega to po prostu na nieostrości. Poza tym mam wrażenie, że trochę jakość leży. Mało tych jesiennych kolorków, nie ma klimatu. Klimatyczne było to z jedzeniem, podobało mi się.
Pzdr