Ostatnio edytowane przez kot ; 24.08.13 o 01:57
Ostatnio edytowane przez apz ; 23.08.13 o 23:28
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
Oj, nie takie głupoty już słyszałem od forumowiczów kiedy to próbowali bronić swojego zdania. Exifa można wyczyścić, ale ciężko to zrobić kiedy już się wrzuci zdjęcie (bedąc przekonanym że jest spoko), następnie okaże się, że flame... i co teraz począć? Widzę, że w internecie niezależnie od wieku, bardzo popularna linia obrony jest atak. Kiedy ktoś powie, ze nasze wspaniałe zdjęcie mu się nie podoba i wytknie błędy, następuje święte artystyczne oburzenie, ze tak miało być. Co tam, że bez sensu, taki miał być efekt. A jak się nie podoba, to przecież nie ma sensu posłuchać krytyki, tylko wynocha z mojego podwórka.
Tak. Dziękuję, obiecuje już nie wpadać. Po takich tekstach myślę, że pare osób z forum również odpuści sobie ten wątek.
P.S Dziwne, ja z tych czasów, gdzie za krytyke się dziękowało/doceniało, najwyzej puszczało sie ja koło ucha, ale jednak. A ja nie taki stary jestem podobno, jescze sie za mna studentki ogladają na ulicy*...
*bo wygladam zwykle jak zawieszony pajac, ale to juz jest najmniej istotny szczegół.
Ostro jedziesz.Zastanow sie czy nie za ostro.Nie przystoi tak traktowac widzow w Swoim watku.
Zauwaz,ze jednak ci co Ci radza maja racje.Masz fotki nieostre,nie do konca dopracowane.Nie zganiaj winy na warunki,sprzet i swiatlo.Bo albo zwiedzasz i przy okazji pstrykasz,albo robisz zdjecia i w przerwie przy okazji zwiedzasz.
http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
To juz jest chore.
Poczytaj jak bys wpadl na pomysl odnosnie jakiejs marki samochodu,albo jego znaku rozpoznawczego np.
https://www.pacaoffice.org/resources...lReleases.html
PACA dziala i wylapuje.Tak jak my szukamy czy nam ktos nie ukradl pstryka tak i oni czy my nie mamy czegos za paznokciami.
http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie
Mirek z markami samochodu to wiem. To na prawdę jest porażka - kupujesz samochód, jesteś jego właścicielem ale na zdjęciach najlepiej znaczki wymazywać - niech sobie producenci w 4 litery wsadzą te swoje znaczki na produktach.
Może wydać się to Wam dziwne ale ja osobiście od zaraz zniósłbym wszystkie rodzaju prawa autorskie i patenty. Oczywiście poszczególne jednostki straciłyby a najwięcej różnego rodzaju korporacje ale dla ogółu ludzkości byłoby to z większym pożytkiem. Pierwszy zawsze ma lepsza pozycję startu bo inni muszą dobić a później niech się stara jak inni aby utrzymać tą pozycję a poza tym myślę, że o wiele szybciej następowałby postęp technologiczny i byłoby równomierniejszy podział dóbr a co za tym idzie wzbogacanie się ogółu. A jak bogaci się ogół i ma pieniądze to wydaje na zbytki na czym zarabiają kolejni.
Ale teraz tak na wesoło to generalnie powinno być tak, że jak przykładowo otworzę sklep spożywczy to z automatu w dzielnicy powinien być zakaz otwierania podobnego punktu![]()
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
Szacunek, to droga dwukierunkowa. Zwracasz mi uwagę w sposób, który nie wywołuje u mnie sprzeciwu. Może robisz, to inteligentniej od innych? Łatwiej wówczas o pokoręNie dziw się jednak, że reaguję, gdy ktoś kto mnie nie zna nazywa mnie kłamcą. W realu dostałby w mordę. Wirtualnie mogę dać upust swojej irytacji jedynie używając klawiatury.
Mnie bardziej dziwi Twój szybki przegląd moich postów i kompletny brak refleksji nad tym, co napisałem!?! Napisz mi proszę, co wniosłeś w tym wątku, co może poprawić moją technikę lub chociaż na chwilę samopoczucie? Gdybyś był młodszy moje oczekiwania wobec Ciebie byłyby mniejsze, a tak myślę, że Twoje rozczarowanie mną jest nie mniejsze niż moje Tobą. Zawsze chętnie przeczytam i z kulturą się odniosę do Twoich uwag pod warunkiem, że potraktujesz mnie z szacunkiem, którego mamy prawo od siebie oczekiwać. Ewentualnie nie mamy prawa niczego od siebie oczekiwać i wówczas nie powinieneś się niczemu dziwić.
Tak w kontekście ostatnich nastu postów.
Body language. Bez napinania muskułów, ale sugestywnie i po męsku.
Pozdrawiam
Ostatnio edytowane przez kot ; 24.08.13 o 02:17
Wiesz co Panie @kot ci napiszę.
Ostro jedziesz z tekstami.