tylko jeśli kupił w tym sklepie co się długo czeka, a wydaje mi się ze tak napisał, to nie prędko mu kasę oddadząZamieszczone przez kowal73
tylko jeśli kupił w tym sklepie co się długo czeka, a wydaje mi się ze tak napisał, to nie prędko mu kasę oddadząZamieszczone przez kowal73
w sklepie długo się czeka na 510 a przepisy obowiązują wszystkich jednakowe
no wiem, że się w sklepie długo czeka. Będę miał prawdopodobnie szansę go odmówić a wtedy na pieniądze czekałbym ok. tygodnia. No ale chcę obiektyw 14-42 zamiast mojego 14-45. Po za tym mam szansę jeszcze na tym zarobić a wszyscy wiemy, że oddawanie pieniędzy np. do banku jest równoznaczne ze schowaniem ich w materac.
Najwyżej troszkę stracę no albo skończę z 2 aparatami a wtedy za czesne zostawię w rozliczeniu np. filtr, futerał albo obiektyw. Nasuwa się pytanie: "co na to dziekan?"
dowiem się czy nie?![]()
a ja na to zostaw E-330 i zainwestuj w dobre szkło... a reszta niech będzie milczeniemZamieszczone przez Syd Barrett
www.tekkenolandia.pl
E-510 / FL-50 / ZD 8 / ZD 35 / ZD 14-54 / Industar 50/2.8
Sądze podobnie. E-330, choc nie jest lekki jak wydmuszka, to spisuje sie dobrze. ISO do 800 są OK (wyzej nie uzywam). Moze czasami przydalaby mi sie stabilizacja, bo obecnie nie mam jasniejszego szklaZamieszczone przez epicure
i tyle. Tak czy inaczej decyzja nalezy do Ciebie!
PS. E-330 kregoslupa nie lamie. Moja zona czasami strzela nim fotki i jest OK.
Moczarom... mówimy zdecydowane NIE!!!
co wy z tym kręgosłupem wciąż wyjeżdżacie?
Miał z Was który chociaż e 300? E330 jest przy nim lekki jak piórko...
ja polecam zostawić body e330 i do tego zamówić szkiełko 14-54....wtedy jest to inna bajka
Albercik wie lepiej...
był e300, był d80, był e3+14-54...jeszcze jest d30+70-200 VRII+N35/50/85mm...
jest i będzie rx10...
Nie ma słabych aparatów... są tylko słabi fotografujący....
Miałem okazję porównać swoją Trzysetkę z E-330 znajomych... ten drugi jest leciutki.
A przy okazji strasznie plastikowy![]()
Wg Karola najlepsza stopka na OC: Canonizacja św. Bernarda z Olympu AD 2011
[...]Nie patrzę na to jak na efekt pracy z aparatem cyfrowym i oprogramowaniem, dzięki któremu wszystko mogę idealnie wyczyścić i obrabiając zdjęcie też nie myślę w ten sposób, że skoro mam takie narzędzia, to powinienem wszystko doprowadzić do stanu sterylnego.[...]
BernArt - Moje zdjęcia