Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 27 z 27

Wątek: zostawić e-410 czy e-330?

| OlyJedi Awatar Warmik
    Siła reputacji
    20
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez kowal73
    jest przepis że możesz do 10 dni zwrócić sprzęt zakupiony w sklepie internetowym - zostaw e330
    tylko jeśli kupił w tym sklepie co się długo czeka, a wydaje mi się ze tak napisał, to nie prędko mu kasę oddadzą

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar kowal73
    Mieszka w
    Poznań
    Siła reputacji
    141
    Moja galeria
    w sklepie długo się czeka na 510 a przepisy obowiązują wszystkich jednakowe

| OlyJedi Awatar Syd Barrett
    Mieszka w
    Krk
    Siła reputacji
    24
    Moja galeria
    no wiem, że się w sklepie długo czeka. Będę miał prawdopodobnie szansę go odmówić a wtedy na pieniądze czekałbym ok. tygodnia. No ale chcę obiektyw 14-42 zamiast mojego 14-45. Po za tym mam szansę jeszcze na tym zarobić a wszyscy wiemy, że oddawanie pieniędzy np. do banku jest równoznaczne ze schowaniem ich w materac.
    Najwyżej troszkę stracę no albo skończę z 2 aparatami a wtedy za czesne zostawię w rozliczeniu np. filtr, futerał albo obiektyw. Nasuwa się pytanie: "co na to dziekan?"
    dowiem się czy nie?

| OlyJedi Awatar dziekan
    Mieszka w
    Tychy
    Siła reputacji
    21
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez Syd Barrett
    no wiem, że się w sklepie długo czeka. Będę miał prawdopodobnie szansę go odmówić a wtedy na pieniądze czekałbym ok. tygodnia. No ale chcę obiektyw 14-42 zamiast mojego 14-45. Po za tym mam szansę jeszcze na tym zarobić a wszyscy wiemy, że oddawanie pieniędzy np. do banku jest równoznaczne ze schowaniem ich w materac.
    Najwyżej troszkę stracę no albo skończę z 2 aparatami a wtedy za czesne zostawię w rozliczeniu np. filtr, futerał albo obiektyw. Nasuwa się pytanie: "co na to dziekan?"
    dowiem się czy nie?
    a ja na to zostaw E-330 i zainwestuj w dobre szkło... a reszta niech będzie milczeniem
    www.tekkenolandia.pl
    E-510 / FL-50 / ZD 8 / ZD 35 / ZD 14-54 / Industar 50/2.8

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar zigger
    Mieszka w
    Olsztyn
    Siła reputacji
    96
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez epicure
    e-410 jest mala i lekka puszka, a e-330 jest slusznych rozmiarow. jeden i drugi moze byc wygodna, ale e-330 zawsze bedzie o jeden krok do przodu. natomiast e-410 jest bardziej mobilny. na czym ci bardziej zalezy, to juz sam powinienes wiedziec.
    Sądze podobnie. E-330, choc nie jest lekki jak wydmuszka, to spisuje sie dobrze. ISO do 800 są OK (wyzej nie uzywam). Moze czasami przydalaby mi sie stabilizacja, bo obecnie nie mam jasniejszego szkla i tyle. Tak czy inaczej decyzja nalezy do Ciebie!
    PS. E-330 kregoslupa nie lamie. Moja zona czasami strzela nim fotki i jest OK.
    Moczarom... mówimy zdecydowane NIE!!!

Awatar jerryjola
    Mieszka w
    Częstochowa
    Siła reputacji
    0
    Moja galeria
    co wy z tym kręgosłupem wciąż wyjeżdżacie?
    Miał z Was który chociaż e 300? E330 jest przy nim lekki jak piórko...
    ja polecam zostawić body e330 i do tego zamówić szkiełko 14-54....wtedy jest to inna bajka
    Albercik wie lepiej...
    był e300, był d80, był e3+14-54...jeszcze jest d30+70-200 VRII+N35/50/85mm...
    jest i będzie rx10...

Nie ma słabych aparatów... są tylko słabi fotografujący....

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar Eddie
    Mieszka w
    Warszawa
    Siła reputacji
    92
    Moja galeria
    Miałem okazję porównać swoją Trzysetkę z E-330 znajomych... ten drugi jest leciutki.
    A przy okazji strasznie plastikowy
    Wg Karola najlepsza stopka na OC: Canonizacja św. Bernarda z Olympu AD 2011

[...]Nie patrzę na to jak na efekt pracy z aparatem cyfrowym i oprogramowaniem, dzięki któremu wszystko mogę idealnie wyczyścić i obrabiając zdjęcie też nie myślę w ten sposób, że skoro mam takie narzędzia, to powinienem wszystko doprowadzić do stanu sterylnego.[...]

BernArt - Moje zdjęcia