Ja myślę, że autor tego wątku ma niezły ubaw wystawiając gnioty i patrząc jak je komentujemy. Pewnie niedługo sam sie przyzna i wystawi jakieś fajne prace na poziomie np. szklarza, willowa czy magusa.![]()
Ja myślę, że autor tego wątku ma niezły ubaw wystawiając gnioty i patrząc jak je komentujemy. Pewnie niedługo sam sie przyzna i wystawi jakieś fajne prace na poziomie np. szklarza, willowa czy magusa.![]()
Nie wybiłeś sobie oka w tej ciemnicy?
Zaczynam podzielać opinię Rodii...
Nihonjin lustrzanka zobowiazuje (w Polsce to jeszcze luksus) ale domyslam sie ze poprostu kupiles aparat i sie uczysz. Slusznie, ze wrzucasz zdjecia bo oto chodzi ale z czasem rob selekcje i wrzucaj mniej (te de best wg. Ciebie) chociaz wiem, ze to co pokazales wydaje Ci sie zajebiste. Poza tym mysle, ze Tadeusz powinien sie tu wypowiedziec swoim belfrowskim stylem, pozostali pojechali po bandzie.
PS. Niechze autor sie wypowie bo samymi zdjeciami moze dojsc do zamkniecia watku, zostaniesz zjedzony![]()
Witam wszystkich!
Tak jak napisał Peniek242 właśnie kupiłem lustrzankę i dopiero się uczę. Tak do końca nie myślę, że moje zdjęcia są świetne, wstawiaj je ponieważ chcę aby forumowicze podpowiedzieli mi co powinienem w nich poprawić. Teraz to już nie wiem jakie zdjęcia robić, żeby ktoś napisał pozytywną wypowiedź. Wiele osób myśli, że to jakiś żart i tylko to piszą pod moimi zdjęciami a ja po prostu czekam na opinie.
Witam Cię
Nie sądź, że wszyscy tylko z ciebie się śmieją.
To takie, przyjazne żarty
Proponuję Ci poszperaj w internecie, pooglądaj zdjęcia robione prze profesjonalistow, linki mozesz znaleźć nawet u nas: Galerie mistrzow.
Zapraszam również do odwiedzania forumowej galerii.
Popatrz, pomyśl co chcialbyś sfotografować i zobacz, jak robią to inni.
Kopiowanie najlepszych (przynajmniej na początku) nie przynosi ujmy, później, gdy już opanujesz warsztat, będziesz robił po swojemu.
Jak bedziesz wrzucal max po 3 zdjecia to ludziska beda chetniej komentowac (zakladajac ze wrzucasz swoje najlepsze). Sam pamietam jak z niecierpliwoscia odswiezalem watek by zobaczyc czy ktos nie odpisal. Zatem zrob cos i pokaz ale bez pospiechu, niech poleza w komputerze przez tydzien.
WitajZamieszczone przez nihonjin
Twoje makro, nie jest najgorsze - porównuje z innymi "początkującymi", którzy wrzucali tu pierwsze fotki tego tematu - tak więc wydaje mi się, że łatwo jest od makro zacząć się uczyć, później rzucaj się na głęboką wodę. Dobrze jest opisywać/tytułować zdjęcia no i oczywiście częściej odpowiadaj na innych posty
Witaj w klubie !
Powodzenia
Pazdr
Olympus C-7070, E3, ZD 14-42 i 70-300
Chatka nawt fajna, przydałaby sie jej bardziej wyrazista obrobka i wyprostowanie.
A ptaszki...pamętaj, że nawet jeśli nie masz długiego obiektywu to zawsze możesz wykadrować zdjęcie w programie graficznym.