ok, udowodniłeś że potrafisz odpalić aparat, ba, nawet wyjść z domu i odpalić go na zewnątrz.
to już połowa sukcesu, bo większość osób pierdzieli na forum zamiast focić...
teraz może poszukaj jakiegokolwiek obiektu do focenia, bo jak na razie dajesz same puste "tła" bez akcji. zwierzaki, fury, dupeczki, sport, koncerty, owady, ptaki, architektura - wybierz coś i ćwicz, bo na liściach długo nie pociągniesz.
Nie są fajne one, te zdjęcia. Nawet nie są słabe.
Zabawne, że ja na początku mojej przygody z fotografią też pstrykałem liście i drzewa. W podobnym stylu. Tak więć wszystko jeszcze przed Tobą. A z tych zdjęć za pół roku będziesz się śmiał.
Jakby jacyś ptacy byli wśród tych liści, to nie byłoby źle.
Podbudowałeś mnie nihonjin .... teraz to pewnie i ja coś pokażę![]()
![]()
o kurcze .... a może właśnie o to chodzi![]()
i znowu nijakość w ilościach hurtowych... pokaż chłopie jedno konkretne zdjęcie a nie po kilka pustych... to jakaś prowokacja żebyśmy się nie nudzili?
na pierwszych dwoch na 100% jest "cos"... za jakis czas dojdziesz tez, ze lampa (zwlaszcza podczas nocy) nie jest do konca twoim sprzymierzencem. poza tym jak pisali koledzy wyzej-pokaz COS, a nie byle copzdr i wloz wiecej wysilku w szukanie obiektow do focenia.
Upierdliwiec Forumowy nr 4142 | OR + + + + | Zlotowicz:0 | Poprawka:0 | DITL ++ | Autoban+| Honorowa Wystawa+ | Oplacone Skladki TWA+++++++
ale o co chodzi
![]()