ok, to wstrzymuje o tydzien ogloszenie, obecny etap to "Zaczarowany ołówek".
ok, to wstrzymuje o tydzien ogloszenie, obecny etap to "Zaczarowany ołówek".
C-740, SP550UZ, E-510, E-5 + dodatkowe zabawki
Moje wątki: Gryphoon'owe podwórko, Gryphoon w Australii, Łódź Bajkowa
Akcje: Spotting Okęcie - 6.01.2014
A gdzie jest ten "Zaczarowany ołówek" - no w dechę normalnie
Jakbym miał czas to bym pofocił ale ja wiesz foty zawsze z doskoku przy okazji popełniam. Raz jedyny z Bikerem kiedyś specjalnie na focenie wybrałem się do przędzalni
![]()
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
CzaRny Ty grasancie miło Ciebie widzieć. Przy basenie Fala jest pomnik pingwina Pik-Poka. Przy muzeum Kinematografii są figurki kotów Filemona i Pankracego. Na Piertynie jest miś Uszatek. Ty dużo jeździsz, możesz motywy wybrać.![]()
Janusz, sza - niech sami szukają![]()
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
Waldku niech ma fory, po dobrej znajomości.
To się nie przyznawaj i nie rób obciachu. Poszukaj a znajdziesz.![]()
Fajny ten zaczarowany ołówek, tylko co on chce zrobić temu biednemu pieskowi
![]()
Zapraszam na http://sabkon.blogspot.com/. Blog fotograficzny pokazujący znane i nieznane miejsca w Polsce i na świecie. Na blogu znajdziecie moje autorskie zdjęcia m.in. zamków, pałaców, muzeów, bunkrów, fortów, sztolni, tuneli, opuszczonych fabryk, cmentarzy oraz miejsc turystycznych. Prócz zdjęć każde miejsce zawiera wyczerpujący opis historyczny.
Ostatnio edytowane przez Gryphoon ; 1.09.13 o 20:53
Fotki fajne, tylko chyba cit za jasne. A z tym wstydem to spokojnie, ja się dołączę do zabawy.![]()
Plastuś jest GIT
Fotki też.
Pozdrawiam.