www.sarwinski.com | najlepszy aparat to ten, który zostawiłeś w domu | fb
Mimo, że bezlusterkowce oferują dobrą jakość, to jednak ich sprzedaż nadal jest mniejsza niż lustrzanek.
A przecież większość kupujących to amatorzy.
"Bez muzyki życie byłoby pomyłką." ~ Wilhelm Friedrich Nietzsche
E-M5 + Pen E-P3 + Lumix 20/1.7 + Oly 12-40/2.8 + 45/1.8 + 40-150 + manualne macro +7.5/3.5
moja galeria: http://nightelf.org Prawa Ręka Egzekutora-Skarbnika TWA
To akurat jest w miarę naturalne. Dostępność bezlusterkowców jest słabsza niż lustrzanek, reklama prawie nie istnieje a lustrzanki popularnie uchodzą za najlepsze aparaty. W niektórych miejscach im aparat większy tym lepszy (vide USA) a jako że większość użytkowników i tak nie kupuje nic więcej niż kita to i argument wielkości nie bardzo ma znaczenie
O kurczę, ale pasztet - nie oczekuję, że ty czy mama mi uwierzycie, ale naprawdę zapomniałem tam dopisać - MI. Mówią mi jedno.
---------- Post dodany o 18:57 ---------- Poprzedni post był o 18:47 ----------
Jedyny cel to pokazanie, jak mała jest lub potrafi być różnica pomiędzy tak odległymi zestawami. Popełniłem to mając nadzieję, że komuś się to może przydać. Popełniłem to pod wpływem zestawów 7D+18-135 czy D800+T24-70VC, które często przewijały przede mną, na wakacjach w tym roku.
Każdy, kto nie tyle zobaczy, ale weźmie w dłonie 35-100X wie o co chodzi.
---------- Post dodany o 18:58 ---------- Poprzedni post był o 18:57 ----------
Nie krępuj się.
Tak, słuchaj mój też to ma.
Cholera pojechałam specjalnie do nich w sobotę, gdzie tam nawet nie zszedł na dół przywitać się z babką, tylko cały dzień Plejstejszyn.
Kusi nowy Panas?
Porównanie trochę ... takie sobie. Moim zdaniem , jeśli chcesz porównywać przy takiej samej GO, lepsze jest zestawienie z 70-200 4L.
Mnie tylko zastanawia cena tego Panasa. Gdybym zapłacił 4500 zł za szkło dające obrazki jak 70-200/5,6 to bym się poczuł trochę oszukany.