W tym miejscu ludzie chwala sie sprzetem... Ja nie mam czym
Kanał IRC Olympus Club: http://webchat.freenode.net/?channels=olympusclub
Tylko prawdziwi twardziele nie robia BACKUP'ów
Masz rację w 100% bo ta rewolucja jest taka genialna jak nasza rewolucyjna "gruba kreska" czyli kasa się nadal kręci ale lepsza
A ciekawe co z ludźmi co maja przykładowo 2 systemy? Będą co kilka tygodni odsyłać oczko do fabryki celem przeprawienia dupki hehe. Chyba bardziej ekonomicznie będzie mieć dwa takie same z rożnymi mocowaniami
![]()
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
Podoba mi się taka opcja.
Brawo za chęci i inicjatywę.
Pozdrawiam.
A jeszcze jedno. Z dzisiejszej rozmowy w sigma pro centrum dowiedziałem się, że te zamianki dotyczą na prawdę tylko najnowszych produktów.
Niestety również nie jest to tylko zmiana bagnetu (elektroniki). W niektórych przypadkach przerabiają również konstrukcję optyczną.
Niby niewiele, ale może coś zmienić.
Potrzymałem sobie też w ręku to bydle (120-300 2.. Jeśli mi kiedyś odbije na takie szkło to już wiem, że potrzebna siłownia. 2min i ręce odpadają.
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
Wg Karola najlepsza stopka na OC: Canonizacja św. Bernarda z Olympu AD 2011
[...]Nie patrzę na to jak na efekt pracy z aparatem cyfrowym i oprogramowaniem, dzięki któremu wszystko mogę idealnie wyczyścić i obrabiając zdjęcie też nie myślę w ten sposób, że skoro mam takie narzędzia, to powinienem wszystko doprowadzić do stanu sterylnego.[...]
BernArt - Moje zdjęcia
Rozumiem, że mogę zakupić dowolny obiektyw z ich oferty, poprosić na wstępie o zmianę obiektywu i otrzymam pasujące do mojego OM-D szkiełko? Brzmi ciekawie, ale koszty nie są małe.
Fotografuję OM-D EM-5 II, mZD 12-40 2.8, mZD 45 1.8, mZD 75-300, mZD 60 2.8 macro, Samyang Fisheye 7.5