Strona 157 i 217 instrukcji oraz strona 360.
Strona 157 i 217 instrukcji oraz strona 360.
Ostatnio edytowane przez Jd ; 27.12.13 o 10:25
ufff, dzięki Panowie, problem rozwiązany poprzez powrót do ustawień fabrycznych, który w MENU "własne" przetłumaczyli jako "zerowanie" i dlatego nie mogłem tego znaleźć w instrukcji - dzięki adambieg za naprowadzenie na właściwy trop! no i dzięki Jasand za podanie stron instrukcji, bo chodząc po niej przez różne odnośniki w końcu dotarłem do właściwych komend
grzeSiuu,
nie wiem na 100% które z Twoich podejrzeń było tym właściwym, ale coś mi się zdaje, że miałem elektroniczną migawkę w opcji ON wczoraj, żeby nie przeszkadzać domownikom, i to chyba było powodem. Bo tryb cichy na pewno był OFF kiedy pisałem wczorajsze posty. Więc powrót do ustawień fabrycznych spowodował normalny dźwięk mechanicznej migawki.
teraz rozpracowuję bracketing ekspozycji - czy to zawsze jest tak, że on prześwietla/niedoświetla zmieniając wartość ISO?
czy można pozostawić ISO, ale zmieniać czas naświetlania?
Ostatnio edytowane przez pawel-5 ; 27.12.13 o 13:50
E-M1, RX100, 12-40, 45.
www.sarwinski.com | najlepszy aparat to ten, który zostawiłeś w domu | fb
dzisiaj dzieki uprzejmosci Koriolana mialem do GX7 podpiety ZD 12-60 i nie jest zle, wiec z mZD 12-40 nie powinno byc tragedii![]()
nie jest to maly zestaw, jak dla mnie calkiem wygodnie sie to trzyma
AF ZD 12-60 jest akceptowalny, wystepuje oczywiscie pykanie/doostrzanie
ciekawe czy Panas zrobi cos w sofcie w kierunku obslugi klaw. funkcyjnych na szklach ?
pozdrawiam
Prawdziwy mężczyzna nie je miodu, tylko żuje pszczoły
Dzisiaj kupiłem sobie do GX7 obiektyw 20mm f 1.7, teraz trzeba by potestować
znacie może sposób na wejście do menu serwisowego w GX7 ?