Nie, mam go na firmę i przed styczniem nie mogę sprzedać, sprawy podatkowe...
A już postanowiłem, że zostaje E-M1.
Nie, mam go na firmę i przed styczniem nie mogę sprzedać, sprawy podatkowe...
A już postanowiłem, że zostaje E-M1.
E-M1, RX100, 12-40, 45.
To ja też chcę body kupić![]()
Body: E-M5 II / E-M5 / E-M10 / AIR A01
"Canon 24-70 L is good enough (sharp enough) for Annie Leibowitz, but not good enough for some anonymous amateur photographers. (martin mintal)"
Dobra, dobra koledzy, tylko się nie pobijcie
Andrzej jeszcze nie wyraził chęci zakupu... Ale po starej znajomości ma pierwszeństwo
Pozdrawiam
Tomek
E-M1, RX100, 12-40, 45.
poleciał przelew na GX7
Doleciało potwierdzenie z PayU, kasa zameldowała się u sprzedającego, mam nadzieję, że we wtorek będą pierwsze wrażenia![]()
Możesz napisać gdzie i z jakim obiektywem go zamówiłeś ?
Allegro i na początek z kitowym = 3666 zeta
Dzięki za info.![]()
No ja miałem już dwie przymiarki do GX7 i E-M5 i .... na razie 2:0 dla Panasonica.
Ten sprzęt idealnie leży w mojej dłoni. Przyciski są dokładnie tam gdzie się ich spodziewam. W E-M5 niestety tak fajnie nie jest. Aparat trzyma się zdecydowanie gorzej.
Może z gripem ten problem znika ale w moim przypadku chcę wymienić dużą lustrzankę na coś niewielkiego z porównywalnym obrazkiem więc wszelkie patenty typu grip do E-M5 nie są dobrym pomysłem.
Jedyne co mnie jeszcze powstrzymuje przed zakupem to kwestia gorszej stabilizacji obrazu. Muszę to dobrze przemyśleć bo Olek wg wszelkich testów ma rewelacyjną stabilizację. W GX7 owszem jest wbudowana w body ale podobno słabsza.