cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
CDN będzie.![]()
W ogródku sąsiadki są ładne kwiatki.
Popieram Stopkę Krakmana !
LUBIĘ WYCHODZIĆ NA DWÓR, NA POLE MAM ZA DALEKO.
Kiedy cdn? Bo fajne. Na bramie z cytatami nie było mojego? "Qui penis aqua turbum?"
Taci, o dici qualcosa che e meglio del silenzio.
---
Uczestnik I Rejsu PBO 2013 / Uczestnik II Rejsu PBO 2014 / Z Olympusclubem na Santorini / Golus Urlaub Racing Team / Buenos Aires - wczesna jesień, wczesną wiosną. / Sandomierz - czyli sprawdzamy dlaczego Ojciec Mateusz ma zawsze z górki? / Marrakech Express / Autobahn 1
Czesi mają w tym miejscu 'małą' niespodziankę dla turystów, którzy zbliżą się do tego strumyka. Po dwukrotnym zawołaniu "Karokonoszu daj nam wodu" facet na górze uruchamia "wodospad". Prawdziwy wodospad rozbryzgujący się na wszystkie strony. Zazwyczaj część turystów w popłochu opuszcza jaskinię (trzeba do niej wejść aby podziwiać wodospad)
![]()
Jakimś cudem jeszcze nie byłem w Skalnym Mieście. Sporo razy bywałem obok ale tam jakoś nigdy.
Natomiast Festiwal Filmów Górskich jest tam od dawna i jest jednym z bardziej znanych w tym środowisku. Kto nie ma możliwości być i obejrzeć filmów premierowych na festiwalu w Banff w Kanadzie czy w Trento - w Teplicach zobaczy to, co najświeższe w tej tematyce.
Ahutta- skoro Teplickie Miasto zaliczone to pora teraz na Elbsandsteingebirge- czyli Saksońskie piachy.![]()
Pozdr.
3 bazy strzelnicze, kilka dział krótszego i dalszego zasięgu, amunicja, lasery, lodówa, van i...tzw. otrzaskanie.
Właśnie ja mam tak samo. Niby rzut mokrym beretem a wyjazd tam, zawsze jest odkładany. A tu proszę, ahutta myknął raptem na krótko.
Taci, o dici qualcosa che e meglio del silenzio.
---
Uczestnik I Rejsu PBO 2013 / Uczestnik II Rejsu PBO 2014 / Z Olympusclubem na Santorini / Golus Urlaub Racing Team / Buenos Aires - wczesna jesień, wczesną wiosną. / Sandomierz - czyli sprawdzamy dlaczego Ojciec Mateusz ma zawsze z górki? / Marrakech Express / Autobahn 1