Dzięki Panowie. Miło przeczytać, że Wam się podobało.
Wszystkiego nie udało nam się zobaczyć - czasu brakło, ale w planie jest jeszcze jeden wypad.
Dzięki Panowie. Miło przeczytać, że Wam się podobało.
Wszystkiego nie udało nam się zobaczyć - czasu brakło, ale w planie jest jeszcze jeden wypad.
The question is, who cares?
OM-D E-M5 I/II + kilka słoików. Łowię nimi oblechy.
Kiedy wychodzę w góry wracam do domu; Co masz zrobić jutro zrób pojutrze będziesz mieć dwa dni wolnego.
Szwarc, mydło i powidło || Z Tater ||Bieszczady || Słowacja
Piękna wycieczka.![]()
Jedź, zrób dużo fotek i ciągnij dalej ten wątek.![]()
W ogródku sąsiadki są ładne kwiatki.
Popieram Stopkę Krakmana !
LUBIĘ WYCHODZIĆ NA DWÓR, NA POLE MAM ZA DALEKO.
A jak, nawet konduktor okazał się bardzo miłą i urodziwą konduktorką. Jednak ze względu na obecność małżonki, nie odważyłem się wyjąć aparatu![]()
Z wielką przyjemnością przeczytałam ten wątek z Twoją fotorelacją, ahutta. Świetnie zestawiłeś tekst z obrazem - aż chce się zobaczyć to wszystko na własne oczy (chociaż przy Twojej żywej relacji czytelnik czuje się tak, jakby Ci towarzyszył przez cały czas). Nawet nie wiedziałam, że jest takie fascynujące miejsce jak to skalne miasto.
![]()
Miło mi, że się podobało. Tak jak pisałem w pierwszym poście - miejsce odkryte przez przypadek w trakcie poszukiwania, gdzie by tu na weekend wyskoczyć. A pojechać tam warto, ba, nawet trzeba. Z Warszawy nie masz tam w cale aż tak daleko i też taki weekendowy wypad można sobie zrobić. Latem jest tam po prostu cudownie, ale teraz ciekawi mnie jak to wygląda zimą![]()
fajnie tu, łanie, kolorowo![]()
Fiu fiu