Ahutta co z Ciebie wyrosnie ?
Tutaj kreujesz sie na rasowego fotoreportera. Fajne zdjęcia i ciekawa relacja powodują że chętnie i miło gości się w tym watku.
Ahutta co z Ciebie wyrosnie ?
Tutaj kreujesz sie na rasowego fotoreportera. Fajne zdjęcia i ciekawa relacja powodują że chętnie i miło gości się w tym watku.
Rysiek_______________
Podstawowe elementy E 4/3 i m4/3
Już chyba wyrosło to co miałoAle jak to mawiają, na zmiany nigdy nie jest za późno.
Dzięki za odwiedziny![]()
The question is, who cares?
Te wąwozy to tak wypisz, wymaluj Słowacki Raj. Też dziko, wąska ścieżka, czasem drabina.
Opowiem taką dygresję.
Jak zegniesz dłoń w taką pół-zamkniętą to po zewnętrznej masz wypukłą ścianę skalną. Do ściany są wbite stalowe kotwy, a na nich położona krata wema. Łańcuch jest przykuty do ściany. Po zewnętrznej żadnego zabezpieczenia.
50 m poniżej strumyk. Na tyle płytki, że jak spadniesz to się zabijesz.
No więc idziemy całą grupą z mojej roboty. W najbardziej wypukłym miejscu koleżanka dostała ataku lęku przestrzeni. Poczerwieniała, ciśnienie jej skoczyło, zamknęła oczy i kurczowo trzyma się łąńcucha.
Głosy z tyłu: "zepchnijcie ją - ruch blokuje". Głosy po polsku.
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Arek, widoki mam nadzieje zrekompensowały trudność szlaku, dla mnie jak na razie najciekawsze.
The question is: What is a Mahna Mahna?
Widoki były wspaniałe. Wilczy jar jest najtrudniejszy praktycznie tylko w końcowej części, gdy już zbliżamy się do Skalnego jeziorka. Akurat jak byliśmy, to pogoda - upał dodawały trudności i to najbardziej doskwierało. Gdyby było tak ze 20o to dużo mniej byśmy się zmęczyli. Tylko wtedy pewnie komary by nas zeżarły![]()
The question is, who cares?
ładnie tam.
I pociądżek na ostatnim zdjęciu fajny. Jak nasze przedwojenne luxtorpedy taki malutki
przychodzisz do mnie z siekierą, to znaczy że też nie jestem Ci obojętny ...
Fajny szlak, bardziej dziki ale to też ma swój urok. Widoki piękne![]()
OM-D E-M5 I/II + kilka słoików. Łowię nimi oblechy.
Kiedy wychodzę w góry wracam do domu; Co masz zrobić jutro zrób pojutrze będziesz mieć dwa dni wolnego.
Szwarc, mydło i powidło || Z Tater ||Bieszczady || Słowacja
no i nadrobione rejsowe zaległości, dołączam się do pochwał, bardzo fajnie pociągnięta foto-słowna relacja, przyjemnie się to ogląda i czyta
![]()
Fajnie się tą relacje ogląda i czytaJa miałem tylko kilka stron do nadrobienia
![]()