Ciężko dzisiaj będzie... upał okropny ...
Ciężko dzisiaj będzie... upał okropny ...
E5 + parę standardowych drobiazgów...
Każdy z nas stworzony jest do tego, co robi ...
moje podróże | moje spotkania z Kanarami ... | samoloty, samoloty, samoloty ... | mój profil | Japonia w obiektywie Gaijina
Droga Koleżanko gdybym miał zrobić fotkę pod Ciebie to z racji tego, że jesteś kobietą zapewne podszedłbym do tematu bardziej przykładając się i coś bardziej ładnego zmontował i zapewne byłaby to IR'enka. Ta fotka była tak trochę na szybko i bez zbytnich ceregieli aby być pierwszym
Ale ziarno zostało zasiana to może przy okazji jakiegoś następnego DITELKA zmontuję coś specjalnie pod Ciebie i w opisie będzie "K jak Klikacz"![]()
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
“When you photograph people in color, you photograph their clothes. But when you photograph people in Black and white, you photograph their souls!”
― Ted Grant
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
No to zapodałem swoje foto z dzisiejszego dnia.
Melduję się i ja![]()
OM-D E-M5 (Black) + parę stałek
Potraktowałam temat bardzo dosłownie i wybrałam się na Kopiec Powstania Warszawskiego. Całe życie tu mieszkam i jeszcze nie dotarłam w to miejsce. Musze powiedzieć, że robi wrażenie. Całe podejście pod górę wysadzane krzyżami. Ech ta nasza historia...
Dodam tutaj jeszcze jedno zdjęcie (bo nie mogę więcej do galerii).
![]()
„Oczom ich ukazał się las... krzyży”.
“When you photograph people in color, you photograph their clothes. But when you photograph people in Black and white, you photograph their souls!”
― Ted Grant
I ja powalczyłem dziś o pokój...
TrustNo1 ! E-30, E-1 , 14-54 , 40-150 , oraz Olkowe analogi z wieloma szkłami
============================
grupa "Co-arto" = www.co-arto.com