przesadziles z ostrzeniem![]()
Podoba mi się, ale na linii wierzchołków drzew coś się dzieje - czy tu kombinowałeś programowo?Zamieszczone przez Krzysiek.T
Pzdr
Olympus C-7070, E3, ZD 14-42 i 70-300
John100. Programowo, no w sumie tak, ostrzenie i podciągnięcie kontrastu na krzywych.
Dag. No widzisz, raz za mało raz za dużo nie moge coś znaleźć złotego środka z tym ostrzeniem.
mi się eksperyment podoba![]()
poprzedni bardziej mi podszedłOrtodoksem nie jestem, obróbkę lubię. Fota wyszła z ciekawą plastyką, trochę jak stary obraz olejny, wymagający jednak konserwacji - mdły jest nieco. PoPSuj jeszcze trochę i będzie gicior
edit
już wiem co mi nie leżypłasko wyszła ta szarawa plama chmury - brakuje w niej przestrzeni
ładne, ale nie popuściłem... nie ma jakiegoś czegoś co by zbudowało dramatyzm do tego światła.
BTW, nie widzę fotek w wątku, może nie zaznajomiłeś się jeszcze z linkiem "Kody podlinkowań" pod zdjęciem...
Komentarz do zdjęcia: A tu coś na długim czasie
Brakuje mi trochę, bliższego kontaktu z tym źródełkiem na pierwszym planie, lucca miał racje w swoim komentarzu, jakbyś przycupnął byłoby ciekawiejAczkowiek jest dobrze. Numeruj fotki bo ciężko się odnieść w komentarzach
pozdrawiam