to ja odpowiem pytaniemjaka lampa ??? bo jesli uzywasz wmontowanej to sie nie dziw jest wiele sposobow na doswietlenie obiektu nie zawsze trzeba biegac z lampa
![]()
(...)i siedzę tu jak mała glista to jestem ja a to jest telewizja (...)
no, napewno nie sa to twoje pierwsze zdjecia w zyciu, bo wiesz do czego sluzy aparat. lapiesz rzeczy do aparatu w schludne kadry, wykorzystujesz korzystne swiatlo. wszystko ok, ale po co te rozmycia? mnie tam zaklocaja odbior zdjecia. wolalbym wyostrzenie po przeskalowaniu.
No powiedzmy że pierwsze robione lustrem, wczesniej pstrykałem tylko małpką sony.
![]()
Zdjęcia ostrzyłem, ale przed przeskalowaniem, a z tego co piszesz to chyba błąd.
Właśnie o to chodzi, wytykajcie jak najwięcej błędów, czym więcej wytkniecie tym więcej sie naucze.
PS. tak doświetlałem bydlątko lampą wbudowaną
Powiem tak zdjęcia bardzo ladne, piękne kolory uwielbiam takie, również przeszkadzają mi rozmycia bo wole ostrzejsze ale nie ważne i tak robisz zdjęcia lepsze ode mnie, gratulacje. Dziękuję Ci za to, że umieszczasz zdjęcia właśnie z e400. Cieszę się gdyż stoje przed kupnem też czegoś z serii E... i dlatego tym bardziej ucieszyłem się z tych zdjęć. Napisz jeszcze czy używałeś polara? Jakie było ISO i jak możesz wyślij mi na prywatnego e-maila pełen rozmiar tych zdjęć. Mój adres to samluks@gazeta.pl
Dziękuje
Pozdrawiam
Sylwek
(ten nie dobry Sylwek, zbanowany)
Piękne foteczkiPodobają mi się
![]()
Zapraszam na moją stronke http://www.fotoholic.pl
SS - zdjęcia są robione bez filterka, w tej chwili nie pamietam dokładnie jakie ISO (napewno coś pomiedzy 100 a 200) bo nie mam pod ręką EXIFa ani fotek nieprzeskalowanych (klikam z pracy).
Jesli chodzi o E400 to oczywiscie polecam, ale jesli tylko dysponyjesz funduszami to bierz E410 lub E510.
DJUS - miło mi że sie podobają
Pzdr. Krzysiek
Witam
Kolejne do oceny tym razem próby z polarem
Wprawki z polarem
calkiem calkiem, aczkolwiek sam widok malo ekscytujacy