Dziękuję za uwagi i zainteresowanie moimi wypocinami, doceniam to, a rady biorę do serca. Ja po prostu to widziałam jako kontrast między ładnym, pogodnym zewnętrzem, a ponurym i brzydkim wnętrzem. Ale rozumiem, że odbiór tego w takiej formie może być nieprzyjemny. Faktycznie, Twoja wersja jest minimalistyczna i przyjemniejsza w odbiorze, ale traci ten sznyt, który chciałam nadać zdjęciu. A jak ciąć, to może tak?![]()
Szkoda![]()
Zainteresowanym z przyjemnością udostępnię prezentowane w moim wątku "ravbog - próba sił" zdjęcia do samodzielnej edycji, ale mam prośbę aby ich w nim nie publikować. Będę je wówczas wstawiał do wątku "Co poprawić w tym zdjęciu?".
Aha, źle odczytałem emotikon, myślałem, że pokazałaś mi język jako niezadowolenie z takiej wersji "ratowania" zdjęcia - za stary jestem na skrócone wersje komunikatów internetowych![]()
Zainteresowanym z przyjemnością udostępnię prezentowane w moim wątku "ravbog - próba sił" zdjęcia do samodzielnej edycji, ale mam prośbę aby ich w nim nie publikować. Będę je wówczas wstawiał do wątku "Co poprawić w tym zdjęciu?".
156 i 157 fajne.
155 trochę "za krzywe"![]()
Body: E-M5 II / E-M5 / E-M10 / AIR A01
"Canon 24-70 L is good enough (sharp enough) for Annie Leibowitz, but not good enough for some anonymous amateur photographers. (martin mintal)"
Sufit - fajna wizja![]()