Trochę nadrabiam oglądanie zdjęć i muszę przyznać, że to zdjęcie z motylkiem - rewelacja, lubię jak na zdjęciu dużo się dzieje. Z tych ostatnich to 114 mi się spodobało, bardzo "miejskie"
Tak czułam, że szału nie będzie, ale mimo wszystko pisanie trzeciego posta pod rząd, to jakoś tak słabo...Może zdobycze z Nocy Muzeów bardziej Wam przypadną do gustu. Jakoś mi sporo tego wyszło, to podzielę miejscami: na początek Ośrodek Propagandy Sztuki - Galeria Re:medium i prace studentów łódzkiej Filmówki.
118.
119.
120.
121.
![]()
Przełamię to milczenie...
Te ostatnie (nocno-muzealne) to takie bardziej dokumentacyjne i jako takie mogą mieć charakter poznawczy. Tylko i aż tyle.
Poprzednia wrzutka - ten rower - no mogłoby chyba być coś, ale nie ma, nie wyszło. Ewentualnie ja tego nie dostrzegam.
Ucięta szopa z napisem Betlejem zamknięta na kłódkę - nie wiem co zobaczyłaś, ja tego nie widzę.
Pień drzewa z kategorycznymi stwierdzeniami, o tym gdzie jest Jezus i kogo kocha - no wiesz...., o religii tu nie wolno... - stąd ta cisza
Głowa do góry!
Mnie też nie wychodzi.
Dziękuję za bardzo wartościowy komentarz. Czasami nie nadążam, co się podoba, a co nieWiem, że raczej dokumentacyjny charakter, ale takich też sporo tu widuję, a te fugurki są tak nisamowite, że chciałam się z Wami podzielić. A z tą religią to nie wiedziałam, trzeba pamiętać na przyszłość
![]()
The question is, who cares?
Ostatnio edytowane przez TOKIN ; 21.05.14 o 22:47