http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie
FajneMnie ostatnie dwie wrzutki się podobają. Moimi faworytami są 34 i 35. Gość z nr 36 też jest rewelacyjny
Kolorowe jakoś mi nie podchodzą.
W ostatni weekend zaliczyłam kolejne zwiedzanie opuszczonych łódzkich ruin. Tym razem na tapecie była Fabryka Ossera i Przędzalnia Cienkoprzędna Grohmana. Świetne miejsca, ciekawa architektura, ale w środku coraz mniej do obejrzenia i sfotografowania. Widać, że złomiarze dzielnie opędzlowują budynki ze wszystkiego, co może mieć jakąkolwiek wartość. Z ciekawszych rzeczy zostały resztki dokumentów świadczących o niegdysiejszej działalności. Za to to nową jakość nadają budynkom grafficiarze tworzący w postindustrialnej przestrzenie ciekawe, niekiedy niepokojące malunki. Wrzutka znowu na dwa razy, bo nie mogę wybrać
37.
38.
39.
40.
41.
![]()
Bardzo mi się podobają takie postindustrialne klimaty. Na 39. bardzo fajnie zieleń drzewa przełamuje te szarości (bo odbieram te zdjęcia jako taki cykl).![]()
W ostatniej wrzutce fajne kolorki i trochę plastyki od światła. Warto pobawić się światłem zastanym w takich budynkach. 38 wygląda dla mnie bardzo obiecująco.
Pozdrawiam
ogólnie bardzo fajne, a niektóre wręcz odważne
e-pl3
mi też się podobają![]()
OM-D E-M5 I/II + kilka słoików. Łowię nimi oblechy.
Kiedy wychodzę w góry wracam do domu; Co masz zrobić jutro zrób pojutrze będziesz mieć dwa dni wolnego.
Szwarc, mydło i powidło || Z Tater ||Bieszczady || Słowacja