Strona 56 z 84 PierwszyPierwszy ... 646545556575866 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 551 do 560 z 831

Wątek: bezlusterkowe foty

| OlyJedi Awatar CzaRmaX
    Mieszka w
    Łódź
    Siła reputacji
    152
    Moja galeria

Odp: bezlusterkowe foty

Cytat Zamieszczone przez realnasty Zobacz posta
    Słit focia chyba się nie nada na Forum. Tutaj musi być ładnie, ostro i poważnie
    Moja Urocza Relanium ale ja Ciebie nie rozumiem? Każda fotografia jest fotografią czegoś tam lub kogoś tam i nie ma rozróżnienia na ładne, poważne, ostre itd., ponieważ zdjęcie jest zdjęciem. Boisz się czegoś? Nie wyglądasz na taką osobę i nie powinnaś tego robić w celach poprawności politycznej. Zaskarbić sobie sympatie to możesz jedynie własną osobą i osobowością ale nie rób tego przez zdjęcia pod publikę bo publika zmienną być potrafi . Wracając do słit foci to może i lekko brak jej ostrości ale na pewno nie brak jej pomysłowości bo z pomysłem jest biorąc jej całokształt a pomysłu nikt Tobie na nią nie zabierze . Chcesz chodzić jedynie utartymi ścieżkami? W utartych ścieżkach znajdziesz jedynie ślady inny już na ubitej ziemi nie pozostawiając swoich własnych
    Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ

| OlyJedi Awatar realnasty
    Mieszka w
    Łódź
    Siła reputacji
    61
    Moja galeria

Muszę przyznać, że nie spodziewałam się takich słów z Twojej strony. Na swoją obronę powiem, że staram się utrzymać pewien poziom w zdjęciach umieszczanych w moim wątku. Tu jest miejsce dla fot z zacięciem artystycznym, albumowe śmieszne pstryki zamieszczam gdzie indziej. Sama wiem, że w innych wątkach niechętnie oglądam zdjęcia kiepskie, których mocną stroną jest wartość emocjonalna (dla autora oczywiście). Ostatnie zdanie mnie poruszyło, ale zapewniam, że nie zamierzam wciskać się w konwencje, o czym świadczy fakt, że takie zdjęcie jednak powstało Oszczędzam po prostu czasu odwiedzającym
    mikrusek i trochę szkiełek
    Zapraszam do mojego wątku i na Flickr.

| OlyJedi Awatar CzaRmaX
    Mieszka w
    Łódź
    Siła reputacji
    152
    Moja galeria

Muszę przyznać, że nie spodziewałam się takich słów z Twojej strony. Na swoją obronę powiem, że staram się utrzymać pewien poziom w zdjęciach umieszczanych w moim wątku. Tu jest miejsce dla fot z zacięciem artystycznym, albumowe śmieszne pstryki zamieszczam gdzie indziej.
    To powiedz mi co to są foty z zacięciem artystycznym i z utrzymanym poziomem? Każdą fotę można tak potraktować i tak zrobić tylko trzeba chcieć ją tak zrobić i chcieć ja później pokazać . Przez FB znam trochę Twoje podejście do życia gdzie jesteś raczej tolerancyjna i otwarta na nowości - masz młodzieńczy zapał. Ale przez to co teraz napisałaś zaczyna bić konserwatyzm
    Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ

Mieszka w
    Łódź
    Siła reputacji
    61
    Moja galeria

Po prostu tu wrzucam inne foty i na fb inne. Taki sobie podział wymyśliłam, nie ma w tym nic konserwatywnego

| OlyJedi Awatar CzaRmaX
    Mieszka w
    Łódź
    Siła reputacji
    152
    Moja galeria

Po prostu tu wrzucam inne foty i na fb inne. Taki sobie podział wymyśliłam, nie ma w tym nic konserwatywnego
    Olu ale mnie nie chodzi gdzie wrzucasz jakie foty - Twój wybór Twoja wola i mnie nic do tego, lecz chodzi mi o to co napisałem.

Cytat Zamieszczone przez CzaRmaX Zobacz posta
    To powiedz mi co to są foty z zacięciem artystycznym i z utrzymanym poziomem? Każdą fotę można tak potraktować i tak zrobić tylko trzeba chcieć ją tak zrobić i chcieć ja później pokazać
    Wracając do tamtego zdjęcia to na prawdę jest dobre pod względem przekazu i zawartego w nich uśmiechu oraz radości a to się chyba liczy w zdjęciu a później dopiero artyzm . Każda sfera w foto jest warta aby się w niej poruszać lub spróbować się w niej poruszać bez względu co to za sfera a widać, że potrafisz więc korzystaj z tego szerokiego wachlarza chadzania różnymi ścieżkami bo czym więcej zwiedzisz tym lepiej poznasz swoje upodobania

Mieszka w
    Łódź
    Siła reputacji
    61
    Moja galeria

W Łodzi coraz więcej ciekawych miejsc powstałych poprzez rewitalizację lub zaadaptowanie zabudowań pofabrycznych. Uwielbiam taki klimat. Cieszy, że czasami niewielkim nakładem kosztów (tak jak w tym przypadku) można stworzyć przyjazną przestrzeń dla "kreatywnych" inicjatyw. W tym odcinku Wi-Ma, dawniej Widzewskie Zakłady Przemysłu Bawełnianego, dziś siedziba pracowni artystycznych, galerii i warsztatów.

Teraz trochę koloru, później będzie czerń i biel. Trochę bawiłam się filtrami, więc osoby o słabych nerwach proszę o zachowanie ostrożności.

145.
    Kliknij obrazek, aby uzyskać większą wersję

Nazwa:	MISE2309.jpg
Wyświetleń:	157
Rozmiar:	252,6 KB
ID:	123002

146.

Nazwa:	MISE2333.jpg
Wyświetleń:	161
Rozmiar:	326,0 KB
ID:	123003

147.

Nazwa:	MISE2344.jpg
Wyświetleń:	157
Rozmiar:	269,9 KB
ID:	123004

148.

Nazwa:	MISE2348.jpg
Wyświetleń:	156
Rozmiar:	250,1 KB
ID:	123005

149.

Nazwa:	MISE2358.jpg
Wyświetleń:	162
Rozmiar:	211,7 KB
ID:	123006

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar epicure
    Mieszka w
    Poznań
    Siła reputacji
    243
    Moja galeria

Podobają mi się te kolory. Kadry też.

Co to za filtry?
    www.sarwinski.com | najlepszy aparat to ten, który zostawiłeś w domu | fb

Mieszka w
    Łódź
    Siła reputacji
    61
    Moja galeria

Cytat Zamieszczone przez epicure Zobacz posta
    Podobają mi się te kolory. Kadry też.

Co to za filtry?
    Dzięki. Filtry są z plugina Nik Software, a jeden z aplikacji Fotor.

barmichal76
    Gość

Najbardziej podoba mi się ostatnie, a najmniej pierwsze. Filtry jak najbardziej dopasowane do klimatu przedstawianego na zdjęciach.
    Lubię tereny zakładów Wi-Ma - odwiedzam dwa razy do roku, bo wymieniam opony w zakładzie tuż obok. Niestety ostatnio mnie pogonili z aparatem - może pogonili to zbyt mocne stwierdzenie: poprosili, żebym udał się do prezesa, czy syndyka i poprosił o zgodę. Tuż za zkładami jest stara drewniana chłodnia kominowa, też fajny obiekt.

Pozdr

Mieszka w
    Łódź
    Siła reputacji
    61
    Moja galeria

Cytat Zamieszczone przez barmichal76 Zobacz posta
    Najbardziej podoba mi się ostatnie, a najmniej pierwsze. Filtry jak najbardziej dopasowane do klimatu przedstawianego na zdjęciach.
    Lubię tereny zakładów Wi-Ma - odwiedzam dwa razy do roku, bo wymieniam opony w zakładzie tuż obok. Niestety ostatnio mnie pogonili z aparatem - może pogonili to zbyt mocne stwierdzenie: poprosili, żebym udał się do prezesa, czy syndyka i poprosił o zgodę. Tuż za zkładami jest stara drewniana chłodnia kominowa, też fajny obiekt.

Pozdr
    Teraz, jak odbywa się jakaś impreza, to raczej nie ma problemu, żeby zdjęcia robić Do chłodni dotarłam, ale ze względu na płot i krzory i nie udało się żadnych ciekawych ujęć złapać.