A mi właśnie 19 najbardziej sie podoba.![]()
A mi właśnie 19 najbardziej sie podoba.![]()
Podoba mi się ostatnia wrzutka (w przeciwieństwie do poprzedniej). Obróbka nadaje klimatu, ale nie jest zbyt nachalna.
Wiesz, co by Ci się przydało? Jakiś ultra szerokokątny obiektyw, ale rektalinearny, nie rybie oko. Takie postindustrialne wnętrza (w ogóle wszystkie wnętrza) wyglądają dobrze w szerokiej perspektywie. Ewentualnie spróbuj pobawić się w prostowanie zdjęć z fisza, bo beczka jest czasem fajna, ale co za dużo, to niezdrowo![]()
www.sarwinski.com | najlepszy aparat to ten, który zostawiłeś w domu | fb
Podoba mi się jak fotografujesz te złomy i starocie. Dobre światło i dobra kolorystyka. Najbardziej pasują mi:
13, 15, 16, 18
Przydałoby się bardzo, ale niestety nie stać mnie. Kupno E-PL-a 2 z double kitem i do tego fish były dla mnie bardzo dużym wydatkiem. Zdjęcia z fisha prostuję prawie wszystkie, jak już wspomniałam, nie kręcą mnie szczególnie krzywizny. Samyang wygrał ceną![]()
Cieszę się, że coś się podoba![]()
Dziękuję![]()
Trochę ciszy w wątku ostatnio, akurat zbiegło się to z moim wakacyjnym wyjazdem. Oczywiście sporo fot przywiezionych (choć takich bardziej "turystycznych") więc zanim je ogarnę, minie trochę czasu. Zatem żeby cisza nie trwała zbyt długo, wrzucam trochę streeta z Gdańska. Pstrykane na Długim Targu, co nieco ułatwiło sprawę, bo tam na każdego człowieka przypadają przynajmniej dwa aparaty
Bardzo proszę o rady i sugestie, szczególnie do nr 21 - kadr mi się podoba, ale zupełnie nie mam pomysłu na obróbkę, b&w wydaje się okaleczać zdjęcie, a kolor jakoś czyni je zbyt banalnym...
20.
21.
22.
23.
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
Czemu tak daleko?
Ja byłem w Gdańsku w czerwcu i też sfotografowałem Pana na wózku z balonami i nie miałem pomysłu jak to zrobić, żeby było dobrze.
Mi się najbardziej podoba dyskusja dwóch panów w cz-b.
Ja bym spróbował raczej szerzej fotografować ulicę. Dość wąsko skadorwane są Twoje kadry. Próbowałaś ogniskowej między 14 a 25?
Pozdr
Ostatnio edytowane przez barmichal76 ; 7.08.13 o 13:38