|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Obiecuję, że wreszcie na jakiś dotrę. Bardzo bym chciała.
Dzięki za słowa krytyki.
Więcej stryta nie mam, ostatnio się nie trafiło nic nowego, a chatki zrujnowane łatwiej robićAle w przyszłym tygodniu wybiorę się na łowy, to postaram się coś nowego wrzucić.
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Fajne strzały. Szkoda, że nie widać co "misiek" czyta. I że dziewczyna-motyl tak daleko. I pan z butami nie z innej perspektywy. Takie luźne spostrzeżenia. Całość na plus.
Najbardziej spodobał mi się pan z książką. Wydaje mi się, że obróbką zwiększyłaś jeszcze kontrasty, które dzięki porze dnia i pogodzie i tak były już duże.
A innych z motylem ni ma?
Pozdr
To ja dziękuję
Dzięki. Misiek był jeszcze z innej perspektywy, może wtedy było widać tytuł, ale tło za to wszystko psuło. Motyl wydawał mi się ciekawy w kontekście ulicy i ludzi, ale zawsze można spróbować przyciąć kadrJeśli chodzi o pana z butami, to mam słabość do kadrów "na wprost", może faktycznie nie zawsze pasują. A skąd Ty byś go pstryknęła?
Z kontrastami racja, ale jakoś mi one konweniowały z tą ostrością zdjęcia. Motyla więcej nie mam, bo zdjął skrzydła
Bardzo dziękuję za odwiedziny i komentarze!
a mnie to się to zdjęcie 110 właśnie podoba... ciekawie moment złapany... jest w nim jakaś historia