Zapraszam do mojego wątku
P&P - Pentax i Panas (GX7)
Mcarto,, za worek, za worek hehehe
Wielu nie zdaje sobie sprawy że niezależnie od modelu aparatu ich zdjęcia będą wyglądały tak samo
http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie
Głodnemu zawsze chleb na myśli![]()
Wielu nie zdaje sobie sprawy że niezależnie od modelu aparatu ich zdjęcia będą wyglądały tak samo
No i po ptokach, podkupili mi Zenitha 80. Tak to jest, jak się za długo gdyba i zastanawia.
Sepi19 a nie myślałeś o "tuningowanych" Kievach sprzedawanych pod nazwą ARAX?? Wyjdzie trochę drożej ale te aparaty są już poprawione.
Zapraszam do mojego wątku
P&P - Pentax i Panas (GX7)
Nie spotkałem się jeszcze, muszę się bliżej przyjrzeć. Dzięki za info.
Widzę, że zakup wciąż niedokonany. Od pewnego czasu i mnie nachodził większy format analogowy, nie chciałem wydawać za dużo pieniążków i na pierwszy ogień poszedł Zeiss Ikon mieszkowy za 70 zł, dopłaciłem drugie tyle w serwisie i miałem 6x9, a że miał wkładkę, to i 6x6. Spodobało mi się więc wybór padł na taniego TLR-a Reflekta II, za 65 zł, serwis, bo lustro straciło swoje właściwości, 60 zł i miałem 6x6, potem mieszkowy Voigtlander sprzed 1939 roku, działa bez serwisu, potem Start, pierwszy model i kolejny serwis, bo lustro do wymiany. Mam teraz kilka tanich średnioformatowców i ... bardzo mi się to podoba, zamiast wymieniać obiektywy, wymieniam aparaty. Do tego zakupiłem za 30-50 zł światłomierz Swierdłowsk 6. Super z tym zabawa. A zdjęcia? A zdjęcia są fajne, takie w starym stylu, jak mówi moja córka i jej koleżanki. Bardzo się podobają, robię tylko czarnobiałe, są właśnie w starym stylu, do "nowego stylu" mam cyferkę. Wywołuję w labie za 15 zł, "skanuję" swoim E3 i drukuję na drukarce, polecam każdemu taką zabawę.
jest dobrze
Popisałeś, fajnie.
Jest dobrze
zdjęcia takie w starym stylu, w dawnym na tyle że pokazać żadnego nie można ?
Jak już piszesz o tych aparatach to wstaw jakieś przykładowe pstryki, co by inni też wiedzieli że warto się tym pobawić.