WeimarLux CDs??? Kiedyś to był mercedes wśród światłomierzy w demoludach... "będzie pan zadowolony"![]()
WeimarLux CDs??? Kiedyś to był mercedes wśród światłomierzy w demoludach... "będzie pan zadowolony"![]()
Tak, WeimarLux, bardzo dobra maszyna.![]()
Moje fotopstryki na forum Olympusa. | sprzęt - ciągle się zmienia
Stara prawda: Nigdy nie dyskutuj z idiotą, najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.
A kupiłem go już "rzutem na taśmę", wychodziłem już z giełdy, rusek miał matówki i inne pierdoły i tak spytałem mimochodem ; a dobry światłomierz masz? Odpowiedział : mam, super światłomierz i tanio, niemiecki. Popatrzyłem, CDS, jest dobrze , selenka juz mam ;0, jedziemy dalej. Ile? 30 ! Ale zepsuty, nie działa! Bo baterii nie ma, żeby nie wylała (ty ściemniaczu już cie mam). A jaka bateria? A tam mają po 2 zł, bez problemu. Acha, to super, a jakie napiecie potrzeba i amperaż? A to bedzie ze 2 volty, mają tam takie, weź kup i idź donich to ci dobiorą. To ile chcesz za niego? 20zl, tanio, działa tylko bateria. Acha, ale do niego to jest 1.34 rtęciowa i takich już nie robią, trzeba przerabiać, dwie diody i tak dalej , na piwo dam? Nikt ci tego nie kupi. I Idę Dobra , daj na piwo......
![]()
Wielu nie zdaje sobie sprawy że niezależnie od modelu aparatu ich zdjęcia będą wyglądały tak samo
Po tacie,, mama śpi to mogę tak jawnie i odważnie
![]()
Wielu nie zdaje sobie sprawy że niezależnie od modelu aparatu ich zdjęcia będą wyglądały tak samo
Zdolne Chłopaki! Grunt to dzielić pasje. Ten starszy to pewnie zaraz koleżanki zacznie fotografować![]()
Rysiek_______________
Podstawowe elementy E 4/3 i m4/3
A Tate nawet do trzymania blendy nie chce wziąść
---------- Post dodany o 00:38 ---------- Poprzedni post był o 00:36 ----------
Właśnie sprawdziłem leningrada, z 50 f2.0 na moim Olku zaniża od 0,3 do 0,7. Jak dla mnie do przyjęcia, zwłaszcza, za te pieniądze .