Strona 8 z 14 PierwszyPierwszy ... 678910 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 71 do 80 z 140

Wątek: Sony A700

| OlyJedi Awatar zibi1303
    Mieszka w
    Gdynia
    Siła reputacji
    29
    Moja galeria
    Hehe, wierzę, ale nie chciałbym tego już ćwiczyć. Przeżyłem to raz biorąc na dwa tygodnie SONY H5. Ile ja się nabluźniłem na zepsute foty bo nie trafiłem w guzik albo nie ten wcisnąłem.... Swoją droga H5 nie jest mistrzem ergonomii, raczej przeciwnie. Stąd moje przeczucie że i ta A700 będzie podobna
    /*...................*/
    /* ...........................*/

| OlyJedi
    Mieszka w
    Galicja
    Siła reputacji
    32
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez celebrity plus
    Ale ta nazwa "A700" to jak nazwa telefonu komórkowego czy samochodu małolitrażowego

Nowa lustrzanka miesza na rynku (główna strona Interia.pl)
    To nawiazanie do nazewnictwa Minolty (7, 700si, 7xi, 7000) zawsze w nomenklaturze Minolty liczba 7 oznaczala aparat zaawansowany. Liczba 9/9000/- aparat profi a liczba 5 i 3 amatorskie. Dosc logiczne.
    czesc.Ch.

| OlyJedi Awatar suchar
    Mieszka w
    Wa-wa
    Siła reputacji
    27
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez Eddie
    Jesli mam byc szczery, zaczynam bac sie kolejnych newsow ze swiata lustrzanek. Chyba czas zwijac ogon, kupic analoga i skrzynke filmow, i po prostu cieszyc sie fotografia
    Zgadzam sie Probuje wlasnie postawic na nogi dziadkowego Niknoa FT 2, ktory ma padniety swiatlomierz, a jak sie nie uda, to pewnie jakis OM u mnie zagosci
    Strona WŁASNA | Blog Portret Ulicy
    "Fotografujemy rzeczy, by usunąć je z umysłu" - Franz Kafka

Siła reputacji
    0
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez RobertW3D
    A właśnie, czy ktoś zauważył, że to "cudo" nie ma odkurzacza ... no i kolejny punkt mniej ...
    Błąd! Posiada!

Cytat Zamieszczone przez The z00m
    Ech... puszki świat jeszcze nie zobaczył, a Ty piszesz co w niej jest lepszego od drugiej puszki, której de facto jeszcze nie ma w sprzedaży Trolujesz i tyle... Siooooooooo
    Kolejne bzdury jak to zwyczajowo tutaj. 40D można kupić i na allegro i odebrać już nawet a A700 była powszechnie prezentowana i wiadomo o niej bardzo wiele. Ale jak ktoś ma klapki na oczach to...

Jakieś rzeczowe argumenty się pojawią poza tym, że zła nazwa, że brzydki etc, etc? Proponuję naprawdę poczytać, co ten aparat posiada, jak jest zbudowany i zobaczyć zdjęcia, także przy ISP 6400, mimo że z modeli przedprodukcyjnych... Potem możemy dyskutować.

| OlyJedi Awatar Warmik
    Siła reputacji
    20
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez Vendeur
    Potem możemy dyskutować.
    zbyt poważnie do tego podchodzisz, to tylko aparat

a oceniać to możemy zdjęcia jak już będą, bo papier przyjmie wszystko

The z00m
    Gość
    Cytat Zamieszczone przez RobertW3D
    A właśnie, czy ktoś zauważył, że to "cudo" nie ma odkurzacza ... no i kolejny punkt mniej ...
    Błąd! Posiada!

Cytat Zamieszczone przez The z00m
    Ech... puszki świat jeszcze nie zobaczył, a Ty piszesz co w niej jest lepszego od drugiej puszki, której de facto jeszcze nie ma w sprzedaży Trolujesz i tyle... Siooooooooo
    Kolejne bzdury jak to zwyczajowo tutaj. 40D można kupić i na allegro i odebrać już nawet a A700 była powszechnie prezentowana i wiadomo o niej bardzo wiele. Ale jak ktoś ma klapki na oczach to...

Jakieś rzeczowe argumenty się pojawią poza tym, że zła nazwa, że brzydki etc, etc? Proponuję naprawdę poczytać, co ten aparat posiada, jak jest zbudowany i zobaczyć zdjęcia, także przy ISP 6400, mimo że z modeli przedprodukcyjnych... Potem możemy dyskutować.
    Twój komentarz na optyczne.pl

2007-09-06 15:46:10 Vendeur

Proponuję poczytać prawdziwe serwisy foto, na których są już fotki z aparatu, nie wspominając w ogóle o zdjęciach aparatu wielu... Na optycznych, nie dość że informacja lakoniczna, to jeszcze błędy! Oczywiście, że jest ISO 100. A tak niedawno jeszcze wychwalaliście Canona, pisząc "konkurencja otwiera usta ze zdziwienia"... Buahahaha. Jakoś ten wasz canonik bardzo blado wygląda przy A700, nie wspominając już o D300. I kto tu usta otwiera? Canon ze swoją zabawką podkula łagodnie ogonek i obniża cenę, aby cokolwiek sprzedać...
    O czym z Tobą rozmawiać Latasz po forach i smęcisz. Najbardziej mnie rozbawiłeś pisząc o rzeczowych argumentach

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi
    Siła reputacji
    47
    Moja galeria
    Proponuję naprawdę poczytać, co ten aparat posiada, jak jest zbudowany i zobaczyć zdjęcia, także przy ISP 6400, mimo że z modeli przedprodukcyjnych... Potem możemy dyskutować.

A przystawka Sinara ma tylko ISO 200 a i tak jest milion razy lepsza od tej szkarady SiONY Co to teraz bez "ISO sto tysięcy" zdjęcia nie można zrobić Chyba troll zapomniał jak SiONY A100 szumi

| OlyJedi Awatar zibi1303
    Mieszka w
    Gdynia
    Siła reputacji
    29
    Moja galeria
    Kuba daj spokój miłość jest ślepa
    /*...................*/
    /* ...........................*/

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar epicure
    Mieszka w
    Poznań
    Siła reputacji
    243
    Moja galeria
    nie wiem, czy to zauwazyliscie, ale podnicamy sie e-3 tak samo, jak kolega Vendeur podnieca sie alfa a700. jesli on jest trollem, to my rowniez. jego problemem jest tylko to, ze pomylily mu sie fora . wejdzcie na jakiekolwiek inne forum i opowiadajcie te same rzeczy, ktore opowiadacie tutaj. zapewniam, ze zostaniecie potraktowani w identyczny sposob, jak traktujecie Vendeura. odpusccie chlopakowi, niech sobie troche powzdycha. przejdzie mu, jak w koncu sobie kupi ta puszke...
    www.sarwinski.com | najlepszy aparat to ten, który zostawiłeś w domu | fb

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi
    Siła reputacji
    47
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez epicure
    nie wiem, czy to zauwazyliscie, ale podnicamy sie e-3 tak samo, jak kolega Vendeur podnieca sie alfa a700. jesli on jest trollem, to my rowniez. jego problemem jest tylko to, ze pomylily mu sie fora . wejdzcie na jakiekolwiek inne forum i opowiadajcie te same rzeczy, ktore opowiadacie tutaj. zapewniam, ze zostaniecie potraktowani w identyczny sposob, jak traktujecie Vendeura. odpusccie chlopakowi, niech sobie troche powzdycha. przejdzie mu, jak w koncu sobie kupi ta puszke...
    A może to odreagowanie na traktowanie użytkowników 4/3 na innych forach