proszę o ....... .
proszę o ....... .
było sobie życie
E-3? Mi też ...Zamieszczone przez epicure
W czym tak naprawdę ten aparat jest lepszy od starego Dynaxa? Tylko w matrycy, polepszeniu środkowego punktu AF, LCD i w pełni (podobno) uszczelnionym body. To nie jest tak dużo jak na 3 lata developmentu ... (a właściwie 4, bo po raz pierwszy pokazano ją w lutym 2004 ...)
A właśnie, czy ktoś zauważył, że to "cudo" nie ma odkurzacza ... no i kolejny punkt mniej ...
Pozdrawiam, Robert
Był sobie Olek, piękny, wielki, czarny Olek z całą kompanią braci ...
... a jest ... żółta łódź podwodna ....
Taaaa... kiedyś sobie na tym forum podyskutowałemZamieszczone przez Vendeur
My jesteśmy forum, którego własnością jest Olympus, a swobody więcej niż na kkm (czego jestem dowodem
). No chyba, że się kupi album z wątpliwej wartości fotami to może i będzie można troszkę poświrować
![]()
Daj spokój. 500 lat temu pewnie byłaby jeszcze bardziej pro...Zamieszczone przez Vendeur
Nic (matrycę pomijam) nie pozwala tego plasticzaka zestawić z takimi puszkami jak 1D MkII czy D2x
Chcesz dyskutować to ok. Nie nabijaj się jednak z własnego systemu bo będziesz podajrzany
Hmmm... może zapodaj jakimś sampelkiem skoro piszesz, że ta nowa Alfabeta ma lepszą matrycę od 40DZamieszczone przez Vendeur
Lepszy korpus od 40D? Skąd takie wnioski? Macałeś nową Alfabetę? Uszczelnienia? Czy nowa Alfabeta jest hermetyczna i czy MACIE KOLEGO USZCZELNIANE OBIEKTYWY?
Ech... puszki świat jeszcze nie zobaczył, a Ty piszesz co w niej jest lepszego od drugiej puszki, której de facto jeszcze nie ma w sprzedażyTrolujesz i tyle... Siooooooooo
Taaak " ja mam 12 cm długości a wy- wpisywać sie"
Szybkim ślizgiem dochodzimy do tego poziomu.
przesadzacie panowie
ta A700 prezentuje się całkiem ciekawie
pzdr
Ale ta nazwa "A700" to jak nazwa telefonu komórkowego czy samochodu małolitrażowego
Nowa lustrzanka miesza na rynku (główna strona Interia.pl)
albo samolotu pasażerskiego ( Airbus A380 i inne :P)Zamieszczone przez celebrity plus
ale wygląd czy nazwa mają chyba najmniejsze znaczenie![]()
Jesli mam byc szczery, zaczynam bac sie kolejnych newsow ze swiata lustrzanek. Chyba czas zwijac ogon, kupic analoga i skrzynke filmow, i po prostu cieszyc sie fotografia![]()
Wg Karola najlepsza stopka na OC: Canonizacja św. Bernarda z Olympu AD 2011
[...]Nie patrzę na to jak na efekt pracy z aparatem cyfrowym i oprogramowaniem, dzięki któremu wszystko mogę idealnie wyczyścić i obrabiając zdjęcie też nie myślę w ten sposób, że skoro mam takie narzędzia, to powinienem wszystko doprowadzić do stanu sterylnego.[...]
BernArt - Moje zdjęcia
Zamieszczone przez panterra
Jakby nazwa nie miała znaczenia to by Canon miał 15% rynku a Pentax czy Olympus po 30%![]()
ale Ty teraz piszesz o nazwie marki, a wcześniej pisaliśmy o modeluZamieszczone przez celebrity plus
![]()