Strona 4 z 14 PierwszyPierwszy ... 23456 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 140

Wątek: Sony A700

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar salvadhor
    Mieszka w
    Kraków
    Siła reputacji
    73
    Moja galeria
    @Vendeur
    Biadolimy, a i owszem, ale jak sympatycznie

The z00m
    Gość
    Cytat Zamieszczone przez Vendeur
    Czytając te wszystkie wasze (poza niektórymi rzeczowymi wyjątkami) biadolenia i narzekania na nowe aparaty marek innych od Olka, odnosi się nieodparte wrażenie, że jesteście przedstawicielami grupy albo małolatów, którzy zamiast myśleć logicznie, to czepiają się kompletnych bzdur, albo moherowych beretów z klapkami na oczach, które nie dopuszczają do swoich umysłów żadnych nowości pozaolkowych... Na innych forach dyskutuje się normalnie o nowościach, na KKM o Olku czy Nikonie, na Canon board, o Nikonie czy Sony, a tutaj dziecinna żenada... Określenia w stylu syf, brzydal i o wiele gorsze. Naprawdę tak Was boli, że nowa marka bez problemu osiągnęła lepsze wyniki sprzedaży w segmencie dSLR, mając w ofercie tylko 1 model...? W kółko jakieś utarczki, docinki na każdym kroku i doszukiwanie się najmniejszych (idiotycznych) minusów. No ludzie... A na dodatek słodzenie sobie tym E3, który ma powalić nawet najwyższe puszki Canona, o A700 czy D300 nie wspominając... Hahaha. Jak się pojawi i pokaże coś ciekawego, to się będziecie ślinić, a póki co spróbujcie rzeczowo oceniać rynek, a nie popadać w narcystyczne samouwielbienie...
    Krzysztof nie wytrzymał

Nie wiesz, że to z braku podniet we własnym systemie Tylko ZUIKO i ZUIKO, a puszki o **** rozbić Jak matryca w E-3 (tak na marginesie to też brzydal ) nie okaże się lepszą od tej z E-510 to argument "urody" bąź jej braku stanie się jeszcze ważniejszy

| OlyJedi Awatar zibi1303
    Mieszka w
    Gdynia
    Siła reputacji
    29
    Moja galeria
    Ech Vendeur nie czujesz klimatu... Tu jest po prostu maniana

sory za OT
    /*...................*/
    /* ...........................*/

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi
    Siła reputacji
    47
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez Vendeur
    Czytając te wszystkie wasze (poza niektórymi rzeczowymi wyjątkami) biadolenia i narzekania na nowe aparaty marek innych od Olka, odnosi się nieodparte wrażenie, że jesteście przedstawicielami grupy albo małolatów, którzy zamiast myśleć logicznie, to czepiają się kompletnych bzdur, albo moherowych beretów z klapkami na oczach, które nie dopuszczają do swoich umysłów żadnych nowości pozaolkowych... Na innych forach dyskutuje się normalnie o nowościach, na KKM o Olku czy Nikonie, na Canon board, o Nikonie czy Sony, a tutaj dziecinna żenada... Określenia w stylu syf, brzydal i o wiele gorsze. Naprawdę tak Was boli, że nowa marka bez problemu osiągnęła lepsze wyniki sprzedaży w segmencie dSLR, mając w ofercie tylko 1 model...? W kółko jakieś utarczki, docinki na każdym kroku i doszukiwanie się najmniejszych (idiotycznych) minusów. No ludzie... A na dodatek słodzenie sobie tym E3, który ma powalić nawet najwyższe puszki Canona, o A700 czy D300 nie wspominając... Hahaha. Jak się pojawi i pokaże coś ciekawego, to się będziecie ślinić, a póki co spróbujcie rzeczowo oceniać rynek, a nie popadać w narcystyczne samouwielbienie...
    Dowartościowałeś się?! Zobacz co na KKM czy innych forach piszą o 4/3 i jak się nabijają. Zresztą co mają zrobić Ci z KKM jak Minolta ich pożegnała, a jedyny ratunek dla bagnetu to Sony

A jak na razie to Sony jest na 5 czy 6 pozycji w sprzedaży DSLR i dużo nie zmieni transformersem bez LV za 1,4k EURO

morav
    Gość
    Ja się rzadko wypowiadam w takich tematach, ale niektóre wypowiedzi są poniżej zera

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi
    Siła reputacji
    47
    Moja galeria
    Ilu dzisiaj SiONY Trolli się u Nas zarejestrowało?

The z00m
    Gość
    Cytat Zamieszczone przez morav
    Ja się rzadko wypowiadam w takich tematach, ale niektóre wypowiedzi są poniżej zera
    Daj sobie troszkę czasu

| OlyJedi Awatar RobertW3D
    Mieszka w
    Warszawa
    Siła reputacji
    29
    Moja galeria
    Vendeur - my tutaj bardzo często gawędzimy rzeczowo nt. sprzętu innych marek (ostatnio na poważnie potraktowaliśmy Nikony) ... ale są pewne granice. Widząc "(pół)profesjonalny" aparat w wykonaniu Sony woła się o pomstę do nieba. Na pierwszy rzut oka (jak dla mnie) ten model poza ciekawą technologicznie matrycą, uszczelnieniem i LCD (ciekawe jak wizjer) nie prezentuje ABSOLUTNIE NIC co by go wyróżniało i usprawiedliwiało jego cenę. Jakbym miał D7D i czekał z całą pro szklarnią na porządnego następcę, to po dzisiejszym dniu włożył bym sobie to wszystko do worka, przywiązał go do szyi i rzucił się z mostu (plum!) ... bo kolejnych 3 lat czekania na plastic fantastic bym nie wytrzymał. Spójrz prawdzie w oczy - A-700 powinna być zaprezentowana 2 lata temu ... teraz jest mocno poniżej średniej.
    Pozdrawiam, Robert
    Był sobie Olek, piękny, wielki, czarny Olek z całą kompanią braci ...
    ... a jest ... żółta łódź podwodna ....

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar epicure
    Mieszka w
    Poznań
    Siła reputacji
    243
    Moja galeria
    a co takiego lepszego zaprezentuje e-3? bedzie padaka, jak bedzie gorszy od tej alfy...
    www.sarwinski.com | najlepszy aparat to ten, który zostawiłeś w domu | fb

| OlyJedi
    Mieszka w
    polska północna
    Siła reputacji
    25
    Moja galeria
    Vendeur - czy dobrze pamiętam że jesteś tym łosiem, który z uporem maniaka lansował minetę/konoltę na Świecie Obrazu?

epicure:

byle w rękach nie trzeszczał i nie pływał a do tego miał lepszą ergonomią od plastików a już będzie git.