|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Dzień bez uśmiechu - dzień stracony!
Wszystkim smętnym, nie mającym poczucia humoru, tudzież agresywnie reagującym na nasze wspaniałe i pogodne wpisy, zwane dalej oftopami - MÓWIĘ STANOWCZE NIE ! KRAKMAN - Uczestnik i Użytkownik czego się da..., nawet TWA![]()
Cześć, to jest świetny post. Jestem początkujący i sporo się od Was dowiedziałem. Dziękuję i pozdrawiam,
Practise makes perfect
Nie używam trybu AUTO ponieważ w używanych przeze mnie aparatach nie panowałem wtedy nad żadnym parametrem (np. aparat podnosił czułość według własnego widzimisię). Jeśli nie mam jakiś specjalnych wymagań (np. duża lub mała głębia ostrości) używam tryb P (PROGRAM).
Używasz trybu P czyli profií ½í¸‰,
Spojrzawszy na swój post #3 w tym wątku, zmieniam jednak zdanie stwierdzając że w zdecydowanej większości korzystam z trybu manualnego. Tym bardziej że mamy podgląd na żywo w wizjerze bądź ekranie.
Chciałbym tylko do Fn-ek przypisać natychmiastową zmianę ze zdjęć pojedyńczych na serię i pomiaru z 1 punktu centralnego na wszystkie - da się?, chyba trza zajrzeć w instrukcję.
Jacek
G1, G5 | 14-45 | mZD 40-150 | kilka M42 | Moje wÄ…tki:
Foto-Różności ; Dymne Impresje ; Stary i Nowy Elbląg
Epl5, ale co Wam bede głowe zawracał zaraz włączę i poszperam.
A tak btw, chciałbym by olek wypuszczał 2 wersje, tzn jedna jak jest a druga tylko z manualem. Może byłaby i tańsza bezdodatkowych bajerów.
Jacek
Biznesowo nieopłacalne takie rozdzielenie, bo to i tak wszystko soft załatwia.
The question is, who cares?
W internecie nie szukam miłości i akceptacji. Te tematy załatwiam w realu. W internecie szukam partnerów do dyskusji.
Aktualnie odpoczywam na autobanie.