Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Wątek: [OPL] UTRWAL CHWILĘ I WYGRAJ PODRÓŻ ŻYCIA! Fotowyprawa do NEPALU główną nagrodą w wak

| OlyJedi Awatar RSSBot
    Siła reputacji
    57
    Moja galeria

[OPL] UTRWAL CHWILĘ I WYGRAJ PODRÓŻ ŻYCIA! Fotowyprawa do NEPALU główną nagrodą w wak

Nepal to marzenie wszystkich wielbicieli podróży, szczególnie tych z pasją fotografowania. Nazywany Dachem Świata posiada na swoim terytorium najwięcej, bo aż osiem ośmiotysięczników. Każdy, kto choć raz odwiedził ten niezwykły kraj z aparatem w ręku wie, jak wspaniałe zdjęcia można stamtąd przywieźć.

More...

OR | Honorowa wystawa Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar k@czy
    Mieszka w
    38° 59' 1.46" -94° 44' 16.274"
    Siła reputacji
    157
    Moja galeria

Odp: [OPL] UTRWAL CHWILĘ I WYGRAJ PODRÓŻ ŻYCIA! Fotowyprawa do NEPALU główną nagrodą

Jest gdzies dostepny regulamin bez obowiazkowego "polubienia" konkursu?

---------- Post dodany o 14:13 ---------- Poprzedni post był o 14:12 ----------

...i udostepniania wszystkich swoich danych...?
    Upierdliwiec Forumowy nr 4142 | OR + + + + | Zlotowicz:0 | Poprawka:0 | DITL ++ | Autoban+| Honorowa Wystawa+ | Oplacone Skladki TWA+++++++

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar ahutta
    Mieszka w
    Bytom
    Siła reputacji
    209
    Moja galeria

Odp: [OPL] UTRWAL CHWILĘ I WYGRAJ PODRÓŻ ŻYCIA! Fotowyprawa do NEPALU główną nagrodą

Cytat Zamieszczone przez k@czy Zobacz posta
    Jest gdzies dostepny regulamin bez obowiazkowego "polubienia" konkursu?

---------- Post dodany o 14:13 ---------- Poprzedni post był o 14:12 ----------

...i udostepniania wszystkich swoich danych...?
    Tak, tutaj http://olympus2.ssl.sprawdzto.net/files/regulamin.pdf
    The question is, who cares?

OR | Honorowa wystawa Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar k@czy
    Mieszka w
    38° 59' 1.46" -94° 44' 16.274"
    Siła reputacji
    157
    Moja galeria

Cytat Zamieszczone przez ahutta Zobacz posta
    Dziekuje

...
    ...
    ...
    O matus kochana..... Pierwszy konkurs od baaaardzo slugiego czasu, ktory nie ma na celu nachapac sie zdjec za friko......
    Brawo!!!
    Polubilem za sam regulamin
    Upierdliwiec Forumowy nr 4142 | OR + + + + | Zlotowicz:0 | Poprawka:0 | DITL ++ | Autoban+| Honorowa Wystawa+ | Oplacone Skladki TWA+++++++

| OlyJedi Awatar nyny
    Mieszka w
    Bydgoszcz
    Siła reputacji
    201
    Moja galeria

W sumie fajna inicjatywa, gdyby nie fakt ze 90% fot sie nie bedzie kwalifikowalo:

"18. Zgłaszając zdjęcie do Konkursu Uczestnik oświadcza jednocześnie, że jest to jego własny, autorski projekt, który nie został poddany obróbce graficznej i nie narusza w nim praw autorskich innych osób"

pozdro
    W tym miejscu ludzie chwala sie sprzetem... Ja nie mam czym
    Kanał IRC Olympus Club: http://webchat.freenode.net/?channels=olympusclub
    Tylko prawdziwi twardziele nie robia BACKUP'ów

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar aga_piet
    Mieszka w
    Tczew
    Siła reputacji
    204
    Moja galeria

Cytat Zamieszczone przez nyny Zobacz posta
    90% fot sie nie bedzie kwalifikowalo:
    "18. Zgłaszając zdjęcie do Konkursu Uczestnik oświadcza jednocześnie, że jest to jego własny, autorski projekt, który nie został poddany obróbce graficznej i nie narusza w nim praw autorskich innych osób"
    Chyba przesadzasz...

| OlyJedi Awatar themoth
    Mieszka w
    Sosnowiec
    Siła reputacji
    20
    Moja galeria

Cytat Zamieszczone przez nyny Zobacz posta
    W sumie fajna inicjatywa, gdyby nie fakt ze 90% fot sie nie bedzie kwalifikowalo:

pozdro

jak to? bez obróbki?
    a kadrowanie to jest obróbka czy nie?
    e-pl3

| OlyJedi Awatar nyny
    Mieszka w
    Bydgoszcz
    Siła reputacji
    201
    Moja galeria

Cytat Zamieszczone przez bufetowa Zobacz posta
    Chyba przesadzasz...
    Z czym niby?
    Regulamin nie jest jasny, co potwierdzaja wpisy na twarzoczaszce i pozniejsze doprecyzowania w kwesti co wolno, a czego nie.
    Jezeli rozumiec to w doslownym tego slowa znaczeniu to, jedyne co mozesz zrobic to zaprezentowac jpg prosto z puszki, nie ruszajac w nim nic.
    Oczywiscie pozniej doprecyzowano, ze dopuszcza sie pewne rzeczy, dopuszczono kilka ktore mozna zrobic z poziomu aparatu i te rzeczy mozesz sobie grzebnac w sofcie, tlumaczono to tym by zrownac szanse i nie dyskredytowac tych co robia tylko w jpg. IMHO zrobiono dobrze jednym, kosztem innych, oczywiscie komus nie pasi nie musi brac udzialu w konkursie, proste i klarowne

pozdro
    Ostatnio edytowane przez hades ; 18.07.13 o 14:31 Powód: zdublowany wpis został naprawiony
    W tym miejscu ludzie chwala sie sprzetem... Ja nie mam czym
    Kanał IRC Olympus Club: http://webchat.freenode.net/?channels=olympusclub
    Tylko prawdziwi twardziele nie robia BACKUP'ów