"photography" już jest. Sprzedajesz foty na eksport?
Dopisz jeszcze "professional", żeby ludzie wiedzieli, że nie tylko na eksport ale i drogo
"photography" już jest. Sprzedajesz foty na eksport?
Dopisz jeszcze "professional", żeby ludzie wiedzieli, że nie tylko na eksport ale i drogo
Dorabiasz w Urzedzie Skarbowym, czy to tak....... społecznie
Fujifilm X100, mju II, panasonic sx1, Fujifilm Wide 210 Instax.
Panowie, tak jest wolnsc slowa, ale na Boga mozecie na temat? Przypieprzacie sie do znaku wodnego, do podpisu- troche to dziecinne i z piaskownicy. Ja oczekuje tresciwej opini, szczerej zebym wiedzial nad czym popracowac, co poprawic. Komentarze voovoo2 i diabolique, wtf ?

Absolutnie go nie wyrzuce! Jest w odpowiednim miejscu i odpowiedniej wielkosc.
Twoja sprawa. Moim zdaniem najpierw jednak wypada osiągnąć stosowny poziom a dopiero potem promować markę.
The question is: What is a Mahna Mahna?
Czepiasz się. Kiedyś w profesjonalnych aparatach, to z automatu znak wodny był włączony i tak gdzieś do 2004 roku prawie na wszystkich fotkach go mam. Jedyne co mnie wkurzało, to to że co dzień był inny. Raz 02-05-2004, a potem 15-05-2004. Nie dało się nad tym zapanować. No i druga sprawa, że zawsze był czerwony, ale poza tym to cool sprawa.
The question is, who cares?
Dobrze myslisz! Tez tak mysle - marki nie promuje bo jej nie mam. Doskonale wiem ze przede mna mnostwo pracy.
Jezeli znak wodny nie psuje odbioru zdjecia to po co te komentarze - one mi nie sa potrzebne dla mnie nic nie znacza - milo by bylo dostac tresciwy komentarz na temat zdjecia.
ahutta: Doskonale to pamietam, jeszcze za czasow analogowych aparatow takowe ficzery byly - czasem przydatne bo jak "nabomknales" data byla.
Jedziemy z koksem:
76.
77.

Ostatnio edytowane przez Johny_85 ; 22.02.15 o 21:23
Pytasz co poprawić. Nic. Jest doskonale.
Super do albumu.
Do publikacji, takich co to trzeba je podpisać, brakuje kilka tysięcy klatek zrobionych.
Najpierw - kadrowo to lezy. No niestety. I na nic tu zachwyty tłumu...którego z resztą jak widzisz - nie widać.
Szczerze i na temat.
No i dziekuje za szczara opinie.
Do roboty.
Pozdrawiam