"photography" już jest. Sprzedajesz foty na eksport?
Dopisz jeszcze "professional", żeby ludzie wiedzieli, że nie tylko na eksport ale i drogo![]()
"photography" już jest. Sprzedajesz foty na eksport?
Dopisz jeszcze "professional", żeby ludzie wiedzieli, że nie tylko na eksport ale i drogo![]()
Dorabiasz w Urzedzie Skarbowym, czy to tak....... społecznie![]()
Fujifilm X100, mju II, panasonic sx1, Fujifilm Wide 210 Instax.
Panowie, tak jest wolnsc slowa, ale na Boga mozecie na temat? Przypieprzacie sie do znaku wodnego, do podpisu- troche to dziecinne i z piaskownicy. Ja oczekuje tresciwej opini, szczerej zebym wiedzial nad czym popracowac, co poprawic. Komentarze voovoo2 i diabolique, wtf ?![]()
Absolutnie go nie wyrzuce! Jest w odpowiednim miejscu i odpowiedniej wielkosc.
Twoja sprawa. Moim zdaniem najpierw jednak wypada osiągnąć stosowny poziom a dopiero potem promować markę.
The question is: What is a Mahna Mahna?
Czepiasz się. Kiedyś w profesjonalnych aparatach, to z automatu znak wodny był włączony i tak gdzieś do 2004 roku prawie na wszystkich fotkach go mam. Jedyne co mnie wkurzało, to to że co dzień był inny. Raz 02-05-2004, a potem 15-05-2004. Nie dało się nad tym zapanować. No i druga sprawa, że zawsze był czerwony, ale poza tym to cool sprawa.
The question is, who cares?
Dobrze myslisz! Tez tak mysle - marki nie promuje bo jej nie mam. Doskonale wiem ze przede mna mnostwo pracy.
Jezeli znak wodny nie psuje odbioru zdjecia to po co te komentarze - one mi nie sa potrzebne dla mnie nic nie znacza - milo by bylo dostac tresciwy komentarz na temat zdjecia.
ahutta: Doskonale to pamietam, jeszcze za czasow analogowych aparatow takowe ficzery byly - czasem przydatne bo jak "nabomknales" data byla.
Jedziemy z koksem:
76.
77.
![]()
Ostatnio edytowane przez Johny_85 ; 22.02.15 o 21:23
Pytasz co poprawić. Nic. Jest doskonale.
Super do albumu.
Do publikacji, takich co to trzeba je podpisać, brakuje kilka tysięcy klatek zrobionych.
Najpierw - kadrowo to lezy. No niestety. I na nic tu zachwyty tłumu...którego z resztą jak widzisz - nie widać.
Szczerze i na temat.
No i dziekuje za szczara opinie.
Do roboty.
Pozdrawiam