Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
A co niektórzy będą się cieszyć haha
Wiecie co. Tak się zastanawiam czy nie zrobić Wam analogowej fotorelacji bo tego jeszcze chyba nie grali na forum hihi. Ale żona może mnie ubić, że nie chcę się cyfry tykać i wszystkim fot cykać
.
6 klisz mam to może jeszcze dopakuje 4 to może analogowo "coś" sklecę. Ale ciężko będzie bo biorę OM30'stkę a to żre baterie jak cholera (5 akumulatorków wchodzi i szybko je pożera), nie ma automatycznego przewijania i AF.
Często nabijacie się z niedoskonałości automatyki i czego to ona nie ma a mogłaby mieć (wystaczy popatrzyć na dywagacje w pewnych wątkach) ale gwarantuję Wam, że jak wróciłem do analogów to zacząłem też doceniać obecną automatykę do pewnych zdjęć - jaka by ona była niedoskonała to trzeba się cieszyć, że jest w ogóle
Głupi przykład - wziąłbym Pentaxa SF7 ale to ciężka cegła jak cholera ale ma za to automatyczne przewijanie (AF i przysłonę też ale nie mam oczka Pentaxa tylko ruskie oczka na m42 podpięte przejściówką) czego nie ma Oli OM30 i wiecie, że nawet takie przewijanie usprawnia focenie.
TAK WIĘC NIE PŁACZCIE Z POWODU CZEGO NIE MACIE, TYLKO CIESZCIE SIĘ Z TEGO CO MACIE![]()
Ostatnio edytowane przez CzaRmaX ; 5.07.13 o 21:32
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
zapowiadają się dwa fajne (jak dla mnie) terminy DITLów, postaram się ich nie zmarnować![]()
Może i mnie się uda, bo teraz plany wzięły w łeb![]()
Gratulacje dla zwycięzcy!!!
Wielu nie zdaje sobie sprawy że niezależnie od modelu aparatu ich zdjęcia będą wyglądały tak samo