Z aparatami jak z samochodami...
W miastach też jeżdżą np. terenówkami - można się zastanawiać nad sensem, jednak pamiętajmy, że to ma dawać radość![]()
Z aparatami jak z samochodami...
W miastach też jeżdżą np. terenówkami - można się zastanawiać nad sensem, jednak pamiętajmy, że to ma dawać radość![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Czego chcesz od nich, w końcu tak moda teraz nam nastała. Sam też długo się zastanawiałem nad jakimś maluchem z napędem na 4 koła. I w miasteczku byłbym terenówką...
Sam też noszę biżuterię na zwiedzaniu w postaci OM-D z ZD i wiem dlaczego tak robię.
A poza tym na tych nowoukładanych współczesnych brukach strach jeżdzić inną oponą jak terenowa, końce kostki ostre, i bosko nierówne powierzchnie kamienia łamanego maszynowo i nie obrabianego potem - taki bruk granitowy leży np. w centrum w Wadowicach.
Ostatnio edytowane przez apz ; 9.07.13 o 11:36
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
Akurat ta terenowka w naszych miastach to wcale nie glupi pomysl, zwazywszy na stan naszej infrastruktury drogowej
pozdro
W tym miejscu ludzie chwala sie sprzetem... Ja nie mam czym
Kanał IRC Olympus Club: http://webchat.freenode.net/?channels=olympusclub
Tylko prawdziwi twardziele nie robia BACKUP'ów
To co - zrobić porónwanie do smartfonów?![]()
Mój kolega w pracy kupił sobie lustrzankę . Mówił mi że jego znajomy zna się na aparatach fotograficznych i pomógł mu w wyborze .
I szukał odpowiedniego modelu i doradził temu mojego koledze , że sobie kupił lustrzankę z jakimś jednym obiektywem. Gdyż nie chce obiektywów zmieniać . Kolega mój zadowolony jest, bo ma fajny sprzęt. Ma lustrzanke z obiektywem i robi fajne zdjęcia.
www.sarwinski.com | najlepszy aparat to ten, który zostawiłeś w domu | fb
Jakieś 3-4 miesiące temu koleżanka zapytała mnie o aparat, poleciłem Panasa G5 w zestawie z dwoma kitowymi obiektywami (był w dobrej cenie z bonem rabatowym). Nie, tylko lustrzanka...
Dopytywałem na forum nynego o D5100 z ob. 18-105VR bo mieścił się w przedziale cenowym i moim zdaniem to fajny aparat ( jeżeli już koniecznie ma być lustro). Zreferowałem jej jak jest, wady, zalety, wysłałem linki do sklepów gdzie mieli aparat w dobre cenie.
Dzwoni po miesiącu, niedziela... Adam jestem w markecie, to był Nikon D... (mówię 5100). A, a te tam inne cyferki co miał mieć... ?![]()
Była jedna pani, a jakże, z N na szyi. W letniej sukience z mooocno wyciętymi plecami i w gustownym kapeluszu. Ślicznie wyglądała pochylając się z aparatem nad fotografowanymi kwiatami![]()