Poniżej typowy, niedzielny pstryk:
"Dzieci z Zamkowej"
Poniżej typowy, niedzielny pstryk:
"Dzieci z Zamkowej"
Atmosfera jak z pierwszych powojennych filmów. Lubię te klimaty.
Pozdr.
Edit: ostrość Ci chyba ociekła![]()
Automaty liczą, liczą, liczą .....na człowieka.
swietniezamiast czerni jakbys uzyla szarosci, to faktycznie - PKF zaraz po wojnie. ale najciekawsze jest swiatelko-jak ty je zrobilas?
Upierdliwiec Forumowy nr 4142 | OR + + + + | Zlotowicz:0 | Poprawka:0 | DITL ++ | Autoban+| Honorowa Wystawa+ | Oplacone Skladki TWA+++++++
hmm średniawo... kolor lepiej Ci wychodzi zdecydowanie.
Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.
fajne sytuacyjne foto - gospodynie domowe. bardzo mi sie podoba, chyba najbardziej z ostatnich. Dobry strzał
Dzieci z Zamkowej - wyszło świetnie. Jak już wcześniej napisano rewelacyjne światło. I jak zwykle u Ciebie świetnie wypatrzone ( czy zaaranżowane?). Jakie by nie było, podoba się bardzo.
Z procesji trudno było wycisnąć więcej ale krzyż obwiązany linami i widoczny lombard skłaniają do zadumy. Podobnie jak napis zgrał się w gospodyniach i nawet wiekowo pasuje. Leniwa niedziela gdzie przepiękny drewniany dom nie pozwala oderwać od niego wzroku i przenosi co najmniej do skansenu, to jeszcze postać przeciągającego się mężczyzny dodaje sielskości sceny. Zamkowe dzieci tutaj bardzo i to bardzo podoba się gra światła i użyta tonacja. Dzieci w piasku to doskonały ożywczy akcent.
pozdrawiam Wiejo
Ale marudzicie z tymi kolorami
To drugie zdjęcie wyszło przypadkowo, podoba mi się ale rozmycie pewnie nie przejdzie
"Oranżada"
"Oranżada II (miasto rzondzi)"
No,'miasto rzondzi' zarąbiste,świetnie to złapałaś.Jeszcze ten napis - SM,jakiś taki znany.![]()
Uważam,że takie foty powinny byc B&W,kolor niczego tu nie wnosi.To moja subiektywna opinia jednak.
pozdro.
Wolnośc to prawo czynienia wszystkiego,na co pozwalają prawa.
Landscape Photography
"Miato_rzondzi" świetne. Jest jak "Jeźdzcy Apokalipsy" Dudy-Gracza.
Automaty liczą, liczą, liczą .....na człowieka.