SuperZnów serie, które są u Ciebie najciekawsze - czyli kapitalna gra formy i kolorów.
SuperZnów serie, które są u Ciebie najciekawsze - czyli kapitalna gra formy i kolorów.
Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.
Ostatnie ponownie klimatyczne w stonowanych barwach z przeuroczą modelką. Z tej serii wnoszę, że Twoja modelka ma wrodzonę talenty aktorskie gdyż za nic nie mogę dopatrzyć się pozowania, z kolei naturalizm jest bardzo wyrażny.
pozdrawiam Wiejo
Wanilia, grizz, ziemia, Wiejo - dzięki. Modelka tak ma, to chyba kilkuletnie oswojenie z aparatem
Poniżej sympatyczna scenka wczoraj napotkana. Ustrzelone w ostatniej chwili, wybaczcie jakość.
"Radość o poranku"
Trochę ciemno w ciemnych partiach, ale scenka fajnie złapana - kapelusz pana Anatola?![]()
Witać z samego rana zwiastuna szczęścia to przyjemność. Kominy przeczyści i nie będzie się dymić z pieca. Tak po stroju i kapelusiku myślę, że to kominiarz tym bardziej, że już chyba przewijał się w Twoim wątku.
pozdrawiam Wiejo
Ostatnie dwie foty podobają mi się, ciekawe dokąd prowadzą te drzwino i ujęcie z kominarzem super. Fajne ma buty i zimowe ogumienie w rowerze
Pozdrawiam
Sebaa
"Kto umiera bogatszy ten wygrywa"
"Życie jest pasmem straconych okazji"
"Dzień w którym kupię karabin nadchodzi."
ciemne, bo kominiarz ciemny, brama ciemna i pewnie ciemne interesy tez
fajna scenka
co powiesz na skadrowanie do linii sciany z domofonem i lekkie rozjasnienie cieni?
Ehosonda, myślałam o ciachnięciu ściany po lewej ale uparłam się przy kwadracie. Fota jest po prostu niedoświetlona, nie chciałam już bardziej rozjaśniać![]()
przy upieraniu sie najwazniejsza jest konsekwencja![]()