A mi sie nie podoba :/
A mi sie nie podoba :/
Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.
Z Laleczką odebrałbym to jako jej zmierzch. Zamurowanie witryny i drzwi nie wróży nic dobrego. Z Kozena biorac pod uwagę napis na murze oraz sylwetki osobników skojarzyłbym jako rozmówki przed ustawką.
pozdrawiam Wiejo
Agulka, ziemia, kaczy, sal, seba, rocco, helmuth, jolly, grizz, Wiejo - bardzo Wam dziękuję, za zajrzenie i skrobnięcie opinii.
Poniżej kadr (z wyżętej wsi), chodził za mną już dawno, mało co, a by się przeterminował.
Na blogu mam wersję z winietą, jak Wam się widzi? Zawsze mam mieszane uczucia. Teoretycznie na nie, praktycznie - tak
"Koniec karnawału ze wsi Tczew"
koniec karnawału...fajne jest,czułośc dziewczynki z jaką przytula swojego koziołka jest rozbrajająca.
Kompozycyjnie jest OK ale nie z takim motywem.Tu najważniejsze są uczucia.Kadrowałbym ciaśniej,tnąc bez namysłu urokliwy bądź co bądź fragment ceglanego muru.
Fajna kolorystyka.Nastrojowe.Podoba się.
Ostatnie , to są TE klimaty
Minimalnie bym rozjaśnił
Z kliszą na szyi.
Olympus 35 RD.
Kaz - dzięki. E-510, również dzięki, z drobną uwagą, to jest chłopiecCo do drastycznych cięć, miewam z tym problemy...
Z tnącychAle inaczej
![]()
Fajny klimat, oddaje koniec sezonu na kolędowe słodycze. Do gorzkiej rzeczywistości czas wrócić.
pozdrawiam Wiejo
Z winietą lepsiejsze IMHO.