Laleczka -bomba.Masz dobre oko.Takie fotki wywołują u mnie usmiech....oczywiście radosci.Nie sztuka walnąć fotkę w Paryżu![]()
Laleczka -bomba.Masz dobre oko.Takie fotki wywołują u mnie usmiech....oczywiście radosci.Nie sztuka walnąć fotkę w Paryżu![]()
Fujifilm X100, mju II, panasonic sx1, Fujifilm Wide 210 Instax.
Cześć Aga.
Laleczka wywołała uśmiech. Lecz odrobine szerzej (nazwa zmieściła by się w kadrze). Ale tak, poza tym OK. 3-maj tak dalej.
Pozdrawiam
Grzesiek
Jak zrobię najlepsze zdjęcie w swoim życiu to zmienię hobby. (-M)
www.grzegorzkorab.pl
Mam mieszane uczucia co do tego kadru.
Scena mi się podoba, ale...
Rzeczywiscie mogłoby byc szerzej, z calym napisem. Scena ma duże kontrasty i gdy zrobilabyś szerzej byłoby chyba za ciemno po lewej. Z powodu kontrastów też, dziewczynka na pierwszym planie wydaje mi się ciut za ciemna. Gdyby rozjaśnić to w światłach będą przepaly.
Sam nie wiem, podoba mi się a sie czepiam...![]()
Mam również szerszy kadr, może później wrzucę, ale jest tak jak mówi Wojtek - duże cienie po bokach, tak se to wygląda...
Eee tam, ważne że uśmiech wywołuje, co do kadru - sama nie do końca jestem zadowolona.
EDIT: Trochę inny kadr, a co za tym idzie - można sobie dopowiedzieć inne treści![]()
szkoda, ze nie dało się złapać całego napisu laleczka ale widzę, że był tam jakiś przeszkadzający budynek dający cień. Zdjęcie bardzo miłe w wymowie i wnoszące radość. Pozdrawiam. Teraz trzeba dopisać bo jednocześnie z komentem zaszły zmiany i odnosnie nich poczekałbym aż dziewczynka znajdzie sie trzy kroki dalej tak pod rysunkiem na ścianie
wartość zdjęcia pozostaje w wymowie taka sama. Pozdrawiam. Ale dałem, nie zauważyłem, że jest strona dalej z komentem Wojtka i Twoja poprawką. Takie są skutki niedobudzenia.
Może trochę inne oblicze mego miasta, bardzo kolejowego![]()
Aga, mam wrażenie, że ta praca jest smutna.
Trudno okreslić, w którą jedzie strone ale ten pociąg sprawia na mnie wrażenie, jakby odjeżdzał i zabierał ze sobą, kogoś mi bliskiego.
Może to ta mgła i nostalgia bijąca z kadru?
Podoba mi się.
Śladami bohaterów E. Niziurskiego
Pociąg podoba mi się, choć uciąłbym górę i krzaczora. Mam świra na punkcie ciasnych kadrów. Na swoich fotach rzezam wszystko, co uznaję za zbędne.
Na ostatnim słyszę: "Krzyk drobiu Więckowskiej nieświeży".Niziurski to był mój ulubiony pisarz w szczenięcych latach.
Miejski3 - bardzo porządne zdjęcie
qlki - doradzali Ci że zabawa, że dzieci, ze winny być kolorki a głowa to najlepiej jakby podzielić kadr na dzieeeeeeeeeeewieeeeeeeeeeć..............To takie banalne.
qlki czarno-białe rewelka
pozdrowienia KWADRANS