!!!!!!![]()
!!!!!!![]()
Zgadzam się z salvadhorem![]()
Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.
On do tej Ziuty z tym kwiatem?![]()
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
alez pani bufetowo...![]()
(teraz sie zastanawiasz, czy mialem na mysli ostatnie twoje zdjecie, czy twojego nowego avatra, co?)
dawno cie nie widzialem, wyjechalas na ferie, czy zimujesz w domu?
a, no i mialem zapytac: kiedy pokazesz mi ladniejsza czesc swojego miasteczka?
lubie twoje klimaty i ciekaw jestem jak by wygladal eksperyment w twoim wykonaniu-twoj klimat+maz/syn+ladniejsza strona miasta.
pzdr
Upierdliwiec Forumowy nr 4142 | OR + + + + | Zlotowicz:0 | Poprawka:0 | DITL ++ | Autoban+| Honorowa Wystawa+ | Oplacone Skladki TWA+++++++
Nie przegięte? To fajnieJakoś tak... po ostatniej dyskusji na temat odnóży motyli miałam skrupuły.
K@czy, są ładne miejsca w moim mieście. Przecież cały czas je fotografuję
A tak serio, to ciężko na siłę zrobić coś ładnego...![]()
uśmiałam się, świetny tytuł ..."nasza klasa"
bombowy pomysł!!!
Co to znaczy, 'coś ładnego'. Mam nadzieję, że nie zaczynasz kierować się w stronę stereotypu, że ładne to tylko obiekty wymuskane, odmalowane, wypicykowane, a ludzie z twarzą i ciałem odlanym w plastiku. W momencie gdy doznasz takiego skrzywienia, magia tego wątku upadnie :/ Z drugiej strony, wiem, ze do tego nie dojdzie![]()
Ostatnio edytowane przez salvadhor ; 18.01.09 o 14:59
Nasza klasa- otoczenie jak sprzed lat na którym czas się zatrzymał, wraz z czasem ztarzymały się wspomnienia mężczyzny który niecierpliwie wygląda i cieszy sie z powrotu do przeszłości. Moment ten pomimo, ze wyreżyserowany jest bardzo wyraźny i czytelny. Ponieważ możemy sobie dowolnie interpretować, to ja zdjęcie Ziuta zinerpretuję tak, bacząc na poprzednie, że Ziuta przyszła a uciekający facet, już bez kwiatów które w przerażeniu porzucił nie wiadomo gdzie sie zatrzyma. Napis na murze dopisuje puentę.
pozdrawiam Wiejo