ubawiłem się przy tej fotce, fajowa, jak zwykle i z "tematem"
ps.1 to jaki ten tytuł, tak z ciekawości
ps.2 szukając u rodziny schowanej rok wcześniej choinki, stwierdziłem, że ja też mogę sie pochwalić taką walizą![]()
ubawiłem się przy tej fotce, fajowa, jak zwykle i z "tematem"
ps.1 to jaki ten tytuł, tak z ciekawości
ps.2 szukając u rodziny schowanej rok wcześniej choinki, stwierdziłem, że ja też mogę sie pochwalić taką walizą![]()
Z kliszą na szyi.
Olympus 35 RD.
walizka pełna... pomysłów
fajowe![]()
Waliza powróciła, czekamy na melonik :P
Zimowy pan. W zwykłym kapeluszu...
Bardzo fajny kadr. Może niektórzy przyczepią się do małej ilości szczegółów na czarnym stroju maszerującego Pana, ale mi się akurat w tym przypadku to podoba. Fajnie kontrastuje ze śniegiem![]()
przyjemny kadr![]()
Klatka- dość niecodzienny widok z przesłaniem co ja teraz zrobię, gdzie oni będą spać. Zimowypan- skromny, przyjemny kadr świetnie, że w wersji bw co dodaje mu uroku.
pozdrawiam Wiejo
To ja pozwolę sobie się wyłamać, bo kadr mnie ani ziębi, ani grzeje. Nie ma dramaturgii, nie ma opowieści, nie ma osoby. Jest szarość pni drzew, ciemna plama postaci i przypadkowe mazy na śniegu. Jak na temat zdjęcia, jest to podane zbyt... Nie po twojemu
Nie wierzę, że akurat tobie brakło zaparcia, żeby wysforować się przed pana i od frontu walnąć zdjęcie, kątem oka komponując kadr w fajnych o tej porze roku cieniach na śniegu, tudzież okolicznych drzewach.
Ale, jak to się pisze w przypadku początkujących fotografów, 'dobrze kombinujesz'![]()
Pięknie
Od razu bezwiednie porównałem do fotek Smerfa które przed chwilą właśnie obejrzałem.
Tamte są bardziej miękkie ale tu jest ciekawa kompozycja i element, którego brakowało mi w tamtych kadrach, Pan W Kapeluszu, spinający kompozycję w spójną całość.
Światełko też piękne![]()