Pan z wózkiem spokojowy. Szum mi nie przeszkadza, nawet go nie zauważyłem. Wolałbym troszkę większy kontrast, bo mglistość nie wyszła za bardzo.
Z tą Ziutą to musisz mnie koniecznie poznać.
Pan z wózkiem spokojowy. Szum mi nie przeszkadza, nawet go nie zauważyłem. Wolałbym troszkę większy kontrast, bo mglistość nie wyszła za bardzo.
Z tą Ziutą to musisz mnie koniecznie poznać.
sun1- nie powiem, że zły i nie powiem, że zachwycający. Dziwię się tylko, że taki zwykły miejski pstryk kojarzy mi się z ciszą spokojem bo nawet koła wózka gumowe. Barwy stonowane lecz wyraziste nie krzyczą. Jeszcze ta cisza zaakcentowana mgłą.
sun2- tu już cisza prysła jak bańka, bo poważny dylemat przesyła to ujecie. Trzeba rozważyć czy do szkoły czy do Ziuty. Popatrzyłem sobie jeszcze na dziewczynkę z słonecznikami- mam wielką mietę do tego zdjęcia.
pozdrawiam Wiejo
Wiejo, trochę namieszałeś z tytułami (to ta dziewczynka ma tytuł sun1)Ważne, że wiadomo o co chodzi
Kaz, niejeden się zarzekał, że irki są za trudne, po czym przeczytał Superwypasioną instrukcję Rodii i życie stało się proste![]()
przepraszam, to naprawde mimo woli opisywałem pastele. Co zrobie jak przed oczami mam ciągle te słoneczniki nawet tytuł mi się wkodował.
pozdrawiam Wiejo
Kaz, a co z wyobraźnią? Taka irka potrafi nieźle ją pobudzić, niektórzy nawet pijani wychodzą albo leżą wgapieni w sufit
Poniżej dwa zdjęcia z typowej mej ulicznej sesyi, która wersja bardziej?
"Chłopiec z deską"
wydaje mi sie, że zdeskom2 jakby ciekawsze, ale zarówno jedno jak i drugie nieco mniejszych lotów.
pozdrawiam Wiejo
Model był wyjątkowo spięty... patrzcie jak to od razu wychodzi
A tak w ogóle, to chciałam upamiętnić te resztki bramy. Piękna i ledwo się trzyma.
Dzięki za opinie.