W końcu udało mi się nadrobić zaległości.
Z ostatnich kadrów najbardziej wpadł mi w oko ten z "nóżkami", bardzo wymowny.
Dom w gdańskich Lipcach, zwłaszcza 2. z doniczką i 3. z pomykającym autem, lubię takie kontrasty w Twoim wykonaniu.
Rzepak mocno oklepany, ale 1. i 2. super, zastanawia mnie co to za budynek? ciekawie wygląda.
Okołozlotowe, zwłaszcza z krową to już inna bajka, wielkie brawa za pomysł i jego realizację.
A z ostatnich koncertowych dwójka z papierowymi statkami najbardziej mi podchodzi, reszta jako całość oddaje klimat.
Pozdrawiam, wierny fan.
Najlepiej wychodzą Ci te kadry z wplątanymi weń torami![]()
Dwójka najciekawsza, tylko trochę się postaci w tło wtapiają. Poza tym peronowe gada.
Pozdr
W kolorze też się zlewało - gra świateł, cieni - ciężka sprawa. Można było lepiej. Scenka fajna![]()
Ja tam wszystkie Agi lubię, bo nic z przypadku nie robi.
A najbardziej to samą Agę lubię o!
lizus![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Dziś ludziki. Jeden - ot taki przygodnie spotkany podczas tczewskiego Pchlego Targu. Drugi to mój dobry znajomy - Bogdan. Na zdjęciu ucharakteryzowany, bardzo przejęty, bo na wspominanym pchlim targu wraz ze swoim DPS-em mieli stoisko i bojowe zadania marketingoweA na trzecim - pan Gutek - właściciel kiosku w Starej Oliwie. Wyrazista postać, kiedyś już wrzucałam do wątku jego komunikat o przerwie w działalności sklepu z powodu operacji kolana właściciela
![]()
Pan Gutek ma dobre podejście do życia - fajny
Jedynym dowodem na to, że istnieje jakaś pozaziemska inteligencja, jest to, że się z nami nie kontaktują
Logika zaprowadzi Cię z punku A do punktu B. Wyobraźnia zaprowadzi Cię wszędzie
Zawsze jestem pełen podziwu dla tych miotaczy buław. Jednak Pan Gutek rządzi![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||