mnie się gęba na widok ostatnich zdjęć od razu uśmiecha.
a moja najmłodsza to mówi, że czereśnie są ble bo mają pestki.
drylowane- a to insza inszość.
kurcze, jak Ty to robisz- ja nie potrafię zrobić zdjęcia rodzinie tak, coby albumowe nie było...
mnie się gęba na widok ostatnich zdjęć od razu uśmiecha.
drylowane- a to insza inszość.
kurcze, jak Ty to robisz- ja nie potrafię zrobić zdjęcia rodzinie tak, coby albumowe nie było...
Hm... Rocco, dzięki, pozytywnie mnie zaskoczyłeś, bo myślałam, że na dłuższą metę to nudne... Nieśmiało wstawiłam, bo czereśnie
Cytat:
Napisał drozdu![]()
Pestki to pikuś, ja przez 2-3 lata nie jadłam odkąd odkryłam, że w czereśniach są robale. Mój mąż się cieszył, bo jadł do woli to, czego reszta nie zżarła po odkryciu pierwszego robalaOd niedawna po prostu NIE OGLĄDAM podczas konsumpcji.
A jak robić niealbumowe? Po prostu one z założenia są niealbumowe. Dzieci są modelami. Dopiero niedawno mnie olśniło, że mogę te zdjęcia wstawić do albumu, tak więc proces w pewnym sensie odwrotny![]()
Ostatnio edytowane przez aga_piet ; 23.07.08 o 19:34
Ja też z przyjenością tu zaglądam
Uwielbiam Twoje wyczucie koloru![]()
Z autem fajny street. To ja bym we Wrocławiu nie trafił na faceta z czerwoną laską i takie czerwone autko w tym samym czasie, a co dopiero w TczewieAgapiet miasto Tczewo masz opanowane. A ostatnie czereśnie bardzo "apetyczniekolorowo". Porcji dodatkowych protein nigdy mało
![]()
Z kliszą na szyi.
Olympus 35 RD.
Dzięki wszystkim za komentarze (szczególnie rozumiejące zdjęcie z samochodem)
Poniżej miejsce, które już dawno miałam sfotografować ale nie było okazji. Z zadowoleniem odhaczam.
Mam też wersję z winietą (likwidującą przepał w PG) ale na tym forum jakoś zawsze mnie rypią za winietę, więc odpuszczam
"Tu stacja Oliwa"
Sezonowość 2. IMHO lepsza. O ile o aucie się nie wypowiadam (dka - ty pochlebco) to "stacja oliwa" mimo tego że są na nim dzieci (pogratulować całej trójki) jakieś takie "martwe" nie ma życia. Ale ja mogę się nie znać
pozdrawiam
vG
Jak zrobię najlepsze zdjęcie w swoim życiu to zmienię hobby. (-M)
www.grzegorzkorab.pl
Ładnie ale...szaro.
Kolorowe dawaj!
te dworce w gdansku sa przesliczne.... znaczy nie bardzo. oliwy za bardzo nie pamietam, ale przejscia podziemne we wrzeszczu... brrrr..... jak sie nie boisz, to tam jest swietne miejsce na fotki typu "pozny socjalizm"ale jak widac na ostatnim twoim zdjeciu-maja klimat, co by nie gadac
![]()
Upierdliwiec Forumowy nr 4142 | OR + + + + | Zlotowicz:0 | Poprawka:0 | DITL ++ | Autoban+| Honorowa Wystawa+ | Oplacone Skladki TWA+++++++