Jedynym dowodem na to, że istnieje jakaś pozaziemska inteligencja, jest to, że się z nami nie kontaktują
Logika zaprowadzi Cię z punku A do punktu B. Wyobraźnia zaprowadzi Cię wszędzie
Upierdliwiec Forumowy nr 4142 | OR + + + + | Zlotowicz:0 | Poprawka:0 | DITL ++ | Autoban+| Honorowa Wystawa+ | Oplacone Skladki TWA+++++++
Myślę, że kurze podziemie wyzwoli kiedyś swoje nieszczęśliwe siostry.
Widzę, że ktoś musi Ci oczy otworzyć: perfidny plan człowieka jest dopracowany w szczegółach. Z jednej strony wycinanie w pień kur z klatkowych obozów śmierci, z drugiej eksterminacja trylionow kur nienarodzonych poprzez przerabianie ich na jajecznice, sadzone czy z pozoru słodki kogiel-mogiel...
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Jedynym dowodem na to, że istnieje jakaś pozaziemska inteligencja, jest to, że się z nami nie kontaktują
Logika zaprowadzi Cię z punku A do punktu B. Wyobraźnia zaprowadzi Cię wszędzie
Wczoraj wracając ze świątecznego wyjazdu zauważyliśmy fajny dom w gdańskich Lipcach. Dziś wróciłam tam z aparatem, bo nie dawał mi spokojuNie wiem, czy to zdjęcie z zielonymi oknami lepsze z ludzikiem, czy bez. Podoba mi się, że samochód wjechał mi w kadr kolorem. Ale pewnie lud tego nie kupi
![]()
Kupi, kupi! Ja kupuję całość! Znakomicie zauważone i pokazane. Świetne, świetne!![]()
okna z 2 super -ale w połączeniu z ludziem i autem w kolorze ludzia są super extra
pierwsze też dobre - nie dziwie się że do Sweet home'a Cię pociągnęło z aparatem
Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM...
Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami..
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO