Raczej już nie doostrzę. Rozdział zamknięty
Pers, możliwe że było podobne, dość popularny motyw.
A że nijakie - doszłam do wniosku, że lepiej robić częściej nijakie, niż raz na pół roku dobre. Nierobienie jest jest frustrujące.
Raczej już nie doostrzę. Rozdział zamknięty
Pers, możliwe że było podobne, dość popularny motyw.
A że nijakie - doszłam do wniosku, że lepiej robić częściej nijakie, niż raz na pół roku dobre. Nierobienie jest jest frustrujące.
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
O złych zapomnieć, do fajnych wracać ale nie aby coś jeszcze z nimi robić![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Pers pisze "w ostatnim czasie", więc raczej nie k@czego![]()
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
Raczej to nie był k@aczy bo z jego twórczości to znam tylko wysoko ocenianego w naszej galerii białego misiaRaczej widziałem coś podobnego w ostatnich 6 miesiącach. Zresztą faktycznie motyw schodów jest dość popularny.
Mnie w fotografii miejskiej/ulicznej bardziej urzeka napięcie między fotografowanym a fotografującym, jakaś interakcja, grymas na twarzy, emocje. Motywy typu szukam ciekawego miejsca i czekam aż ktoś się pojawi po prostu mniej cenię.
Znowu cisza... i to mnie niepokoi. Może Kierowniczka Wodopoju tylko ładuje akumulatory i jak(będzie japońszczyzna) dakopataka to nie nadążę się napawać?
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Dawno tu nie pisałem (bo zaglądam, a jakże)
...i przypuszczam Piotrze, że nasza Pani bufetowa czatuje na moście na te lodołamacze, czy łamolodacze... no jakoś tak![]()