To bez ludzia ładnie się zapowiada.Ładnie wypatrzone, skrojone, kolorki miodne, ale tego typu foty powinny chyba być techniczną żyletą. Nie wiem czego konkretnie brakuje akurat tutaj, może wystarczyło by przesunąć w prawo suwak ekspozycji.
To bez ludzia ładnie się zapowiada.Ładnie wypatrzone, skrojone, kolorki miodne, ale tego typu foty powinny chyba być techniczną żyletą. Nie wiem czego konkretnie brakuje akurat tutaj, może wystarczyło by przesunąć w prawo suwak ekspozycji.
Podpisuję się pod Ggrześkiem. Ale o tym juz wielokrotnie pisałam. Mimo wszystko dla mnie mistrzostwo świata to twoje zdjęcie z kocimi łabami w bramie- po prostu bajka!
Klimaty portowe to dla mnie najlepsze klimaty, od zawsze lubiłam robić tam zdjęcia. Śpiew want, zapach morza.....a ja mam urlop dopiero w sierpniu
Agapiet daj więcej z tego portu!!!
Wanilio, z portu (Jastarnia) mam tylko to, robiłam je właściwie w biegu.
A teraz powrót do Tczewa, chociaż... takie miejsca są w każdym mieście.
Żółtoniebieska wariacja
Agapiet,
Twoje ćwiczonka są dydaktyczne, miłe dla oka i pożywne dla ducha.
Ostatnia wariacja jest chłodna, płaska, kompozycyjna, formalna, wymowna. Troszkę za dużo gruntu, niezdecydowanej szarości na pierwszym planie, moim zdaniem ta fotka jest w kontekście estetyki plakatowa i pierwszy plan ma ciutek za malo geometrii. To jest moje narzekanie - zobaczyłem dobrą fotkę i zaraz chcę, aby była jeszcze lepsza. Wielkie uznanie.
Pzdr, TJ
Jak zobaczyłem miniaturkę w galerii od razu poznałem autora.
Podoba się
Jeszcze jedno autobusowe:
"Podróż za jeden uśmiech"
I jeszcze jedna wariacja kolorystyczna:
Skądś znam te dzieciaki
Fotki jak zwykle dobre i pełne barwy.
Podoba mi sie Twoje postzrganie i pokazywanie kolorów w otaczającej nas zwyczajności.
PS
"Za jeden uśmiech" to nie z przystanku![]()
Dzięki Rocco.
A poniżej - znalazłam sie dziś w odpowiednim czasie i miejscu, powiedzcie, że boski strzał, powiedzcie!
"Eh... te automobile..."