zdradź mi tę tajemnicę - wypatrujesz zakamarek, ubierasz małą pod kolor, i trzaskasz fotę????fajna
zdradź mi tę tajemnicę - wypatrujesz zakamarek, ubierasz małą pod kolor, i trzaskasz fotę????fajna
Z tym zakamarkiem dokładnie tak było, chodził za mną od kilkunastu dni, wymiękłam jak niedawno na tym przystanku wsiadły dwie osoby - jedna w czerwonej, a druga w żółtej koszulce. Serio, a ja nie mogłam tego uwiecznić![]()
Ostatnie fajowe, uśmiałem się trochę, choć Mała ma nietęgą minę![]()
Z kliszą na szyi.
Olympus 35 RD.
Z chęcią tu zaglądam, twoja zabawa kolorem do mnie przemawia![]()
Mroczne tajemnice miasta - więźniowie![]()
Obciąłbym trochę z lewej tak, aby nie było widać, że tam jest jeszcze jedno okno, IMHO, to może przeszkadzać. A tak poza tym, niczego sobie![]()
Tuulan ja Tuulin tuulinen tuuli tuulee talvella täällä ja tuolla.
Kurczę, w Galerii jest poprawiona wersja, strasznie niechlujną tu wstawiłam (późna pora, wzrok nieten, za długo w bufecie) Sorki.
Nie moje, niewyżęte ale jednak miasto![]()
Chciałabym zatytułować to zdjęcie "Ostatnio zrobiłam zdjęcie, które mi się podoba" ale nie wiem czy mogie... (chodzi mi o to bez ludzia)
Ja na pierwszej widzę przede wszystkim ładnie podkreśloną strukturę, surową drewna łodzi i elementu do cumowania. Intrygujący jest niebieski, taki mauretański. W drugiej fotce łącznikiem jest zólty.
Z kliszą na szyi.
Olympus 35 RD.
Witam
przyokiennicy2 i bus3 znakomite. Niezmiernie podobają mi się te fotografie.
bus3 - kolor i aranżacja sceny to moim zdaniem najsilniejsze punkty.
przyokiennicy2 - bardzo podoba mi kadr, oświetlenie, po prostu wszystko.
dwa ostatnie - emocje mniejsze, za to zdjęcia świadczą o tym, że ich autorka z łatwością wypatruje motywy, obok których ktoś inny przeszedłby obojętnie.