fajna 2 taka Hickocowska,i jedynaczka też super![]()
fajna 2 taka Hickocowska,i jedynaczka też super![]()
Klatkowe fotki maja swoj urok.
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
Super! Trzymasz poziom. Już pisałem w paru wątkach że zdjęcie do mnie gada albo jest obojętne a twoje z przyjemnością oglądam, nie nudzisz odbiorcy.
sprzedam - ZD40-150 f3,5:4,5 (stan sklepowy) - 550
sprzedam - Klapki zabezpieczające Karty CF do E330 - ostatnie 3 szt w Polsce
www.k2-stal.pl
Dzięki za komentarze.
Zgodnie z zapowiedzią odwiedziłam dziś festiwal FETA w poszukiwaniu inspiracji. Na początek dwa trochę nietypowe esyfloresy. Pewnie wrzucę coś jeszcze, zwłaszcza że jutro też się wybieram.
Po deszczu Czy miedzy opadami sie poswiecalas dla naszch ucz??
http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie
Miruś, między opadami ale bez poświęceń. Spotkałam ładną, czerwoną kałużę (mam nadzieję, że to nie była krew)![]()
Zali między kroplami deszczu, AgaPiet pomykasz z imaginarium takiejż treści obrazy tworząc?
Twórz Więc!
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Dwa ostatnie swietne, iscie malarskie.
Jesli przesladuje cie pokusa, uciekaj powoli aby mogla cie dogonic
także spodobały mi się
pzdr
Olympus C-7070, E3, ZD 14-42 i 70-300
Dziś wrzutka z "bekstejdży" fetowych. Dziękuję koledze Sawie za liczne współudziały, mobilizacje i zapewnienie szkła (jakże niezbędnego w tak pięknych okolicznościach przyrody)
Mało mam czasu na okiełznanie zdjęć. Dziś trójeczka.
Skromna refleksja pofestiwalowa - w tym roku chyba mniej ciekawie - więcej powtórek, mniej wykorzystania naturalnego otoczenia miejskiego.
Poniższe zdjęcia niezbyt festiwalowe ale dla mnie to tło było znacznie ciekawsze
P.S. Jedno zdjęcie to podpucha![]()