Szczudlarka szalenie mi się podoba, również ubolewam nad rozmytą twarzą![]()
Szczudlarka szalenie mi się podoba, również ubolewam nad rozmytą twarzą![]()
Mnie też sie podoba i też ubolewam. Byłoby świetnie...
PS
Aga, nowa fryzura, nowy image?![]()
kadr emanuje uroczym dzicięcym optymizmem zanim otworzą biuro trzeba tylko namówić kolegę aby udał się w podróż bo ja jestem gotowa. Wszystkie elementy kadru pięknie zlewają się w całość. Szczudlarka - fakt nieostra ale bardzo przyjemnie nastraja i wieje optymizmem. Pozdrawiam.
Zdjęcie sprzed biura podroży po prostu świetne. bardzo fajny klimat.
ZAPRASZAM E510 14-42 & 40-150, Nikon D7000 & 17-50 Vr
Poniżej prezentuję kolorowe deszczaki.
Kolorki kapitalne, ale rozmazania paskudne - szkoda!
Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.
Fajne masz te Fotki. Biorąc pod uwagę, że robisz je w swoim najbliższym otoczeniu + dzieciaki, efekt jest nadzwyczaj interesujący. Z fotek wydziera ciekawy klimat, małego miasta i zaściankowego (bez urazy), który żyje swoim życiem. Potwierdza się tutaj zasada dobrego oka i wizji ujęć.
I jeszcze jedno, świetnie oddany klimat, klimat i klimat otoczenia!
ps. new avatar ,coś ala Szósty Zmysł?
przemiły tytuł zdjęć a także ich treść. Pierwsze zwiastuje świetną zabawę na którą pogoda nie ma wpływu a wręcz przeciwnie jakby ich nakręcała. Drugie sugestywnie oddaje emocje widoczne na rozbawionych twarzach nawet pomimo ich nieostrości. Pozdrawiam.
Bit, avatar zainspirowany TwoimTak ładnie wyglądają obok siebie...
A takie miasto lubię, wręcz uwielbiam i jeśli to widać - miło mi.
Dawno mnie Tu nie być :/ Dzięki Ci Aga za brook. Nie dość że dziecię z walizką, nie dość że kolory mniamuśne, nie dość że podobasię to jeszcze w rocznicę urodzin mych taka dydykacja specjalnie dla mnie od CiebieReszta w Twoim stylu ale bez rewelacji.
Pozdrawiam
vG
Ostatnio edytowane przez VonGregorius ; 8.04.08 o 21:21 Powód: Automatyczne scalenie postów
Jak zrobię najlepsze zdjęcie w swoim życiu to zmienię hobby. (-M)
www.grzegorzkorab.pl